Πόπη Τσαπανίδου: «Η αδελφή μου πέθανε στα χέρια μου»

«Εγώ ήμουν 14 - 15 και και εκείνη ήταν κοντά στα 12. Ξυπνήσαμε ένα πρωί και...»

Η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου μίλησε σήμερα στην Τατιάνα Στεφανίδου και αποκάλυψε πράγματα από την προσωπική της ζωή: «Η ιστορία η δικιά μου είναι πραγματικά δύσκολη. Είχα κι άλλη μια αδελφή που πέθανε. Συμβαίνουν αυτά. Όταν ήμασταν μικρές. Εγώ ήμουν 14 – 15 και και εκείνη ήταν κοντά στα 12. Η αδελφή μου πέθανε στα χέρια μου. Ξυπνήσαμε ένα πρωί και πέθανε. Έπαθε εγκεφαλικό ανεύρισμα. Η Λία ήρθε μετά, ήταν το στήριγμα των γονιών μου, για αυτό έχουμε και μεγάλη διαφορά.»

«Δεν ήταν όμως η μοναδική δύσκολη περίοδος που πέρασε στη ζωή της. Στη συνέχεια μίλησε για την απώλεια του συζύγου της. “Ο άντρας μου πέθανε όταν εγώ ήμουν 3 μηνών έγκυος στις δίδυμες”, εκμυστηρεύτηκε στην Τατιάνα.

Ωστόσο, η δημοσιογράφος δίνει το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας: «Μιλάω με κανά δυο φίλους που έχω και λένε ρε παιδί μου δε θα σταματήσεις εσύ να βγαίνεις και να μιλάς για θανατικά, για καταστροφές. Και η απάντηση που τους δίνω είναι ότι δεν μιλούσα τόσα χρόνια πότε στη ζωή μου. Αποφεύγω συνεντεύξεις, αποφεύγω να μιλάω για μένα, θεωρώ ότι ότι έχω να πω το λέω μέσα από τη δουλειά μου, αλλά όταν μία φορά στα τόσα χρόνια αποφασίσω να βρεθώ κάπου, θέλω να μοιραστώ τη δικιά μου την εμπειρία με ανθρώπους που περνούν τα ίδια για να λειτουργήσω σαν πάτημα για αυτούς. Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι για μένα, τώρα δύο άνθρωποι που μας ακούν και περνάνε αυτή την απώλεια που πραγματικά κάνει ένα κρακ η γη και πέφτεις μέσα και νομίζεις ότι τελειώσαν όλα. Δεν τελειώσαν όλα. Σταματάει για λίγο αλλά μετά θέλει να πάρεις την απόφαση και να πεις, τώρα θα σταθώ στα πόδια μου και τώρα θα πάω παρακάτω.και πιστέψτε με μετά η χαρά γίνεται μεγαλύτερη, μετά η απόλαυση γίνεται πολύ ουσιαστική, την απολαμβάνεις και είσαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο.»

Δείτε όσα εκμυστηρεύτηκε στην Τατιάνα:
//www.youtube.com/embed/YjxnNmbY_Qc