Ποιους θα συναντήσει ο Λαζόπουλος χωρίς να… φοβάται τα πρόστιμα;

Μία συνάντηση που θα συζητηθεί και που θα βάλει φωτιές, ενώ είναι σίγουρο ότι σε άλλη περίπτωση τα… πρόστιμα θα έπεφταν βροχή!

Αυτό βέβαια, αν η συνάντησή τους γινόταν στον τηλεοπτικό αέρα. Ο Λάκης Λαζόπουλος όμως, θα τα πει όλα χωρίς να… φοβάται τα πρόστιμα του ΕΣΡ και μάλιστα, έχοντας δίπλα του κάποιους που επίσης, τα λένε… χωρίς φρένο!

Ας τα πάρουμε όμως, από την αρχή. Σήμερα, ο Λάκης ανοίγει ξανά το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του και υποδέχεται τον Κώστα Κόκλα και το Σωτήρη Καλυβάτση, ενώ στο πλατό του θα βρεθούν και οι Koza Mostra με τον Αγάθωνα, που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο φετινό φεστιβάλ της Eurovision. Μέχρι εκεί, τις 11 το βράδυ… όλα καλά!

Μετά θα γίνει του… διαδικτύου, καθώς, όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου του ALPHA «η εκπομπή από τις 23:00 θα συνεχιστεί για μία ώρα ακόμη μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, αποκλειστικά μέσω live streaming στην ιστοσελίδα www.alphatv.gr/Live καθώς και στο Alpha Mobile App www.alphatv.gr/MobileApp, τη δωρεάν εφαρμογή του Alpha για smartphones και tablets.

Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ, με την ελεύθερη σκέψη και έκφραση που αποτελούν το σήμα κατατεθέν του, αυτή την επιπλέον ώρα, απαλλάσσεται από τους περιορισμούς του ΕΣΡ και γίνεται ακόμη πιο αποκαλυπτικό, τολμηρό και ανατρεπτικό. Στο διαδίκτυο, το τσαντίρι θα μετατραπεί σε ένα διαφορετικό δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό του και κυρίως τους νέους. Θα αποτελέσει σημείο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων για τη ζωή τους, χωρίς λογοκρισία, χωρίς φίμωση, με απόλυτη ελευθερία».

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, καλεσμένοι απόψε μετά τις 11 στο «Αλ τσαντίρι νιουζ» θα είναι η «Ελληνοφρένεια». Καταλαβαίνετε λοιπόν τι έχουν να πουν, να συζητήσουν και να σχολιάσουν Λάκης με «Ελληνοφρενίτες» χωρίς το φόβο του ΕΣΡ. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, ο Λάκης στην… «άνευ φόβου προστίμων» ώρα του «Τσαντιριού» του θα δώσει το λόγο και σε νέους που θέλουν να τα πουν… χωρίς λογοκρισία! Σήμερα λοιπόν το βράδυ, το «Αλ τσαντίρι νιουζ» τραβά κουρελού και κάποιων τα νεύρα… θα γίνουν κουρέλια!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Ο Λάκης παραμένει στον Alpha… Ολο το ρεπορτάζ