«Πιστεύω ότι ο Παντελής Παντελίδης καθόταν στη θέση του συνοδηγού, την ώρα του θανατηφόρου τροχαίου»

Παντελής Παντελίδης

Ο ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης δίνει τη δική του εκδοχή για το τροχαίο!

Στην εφημερίδα Spirto και τη Ράνια Καρατζαφέρη μίλησε ο ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης, ο οποίος έχει ήδη παραδώσει το δικό του πόρισμα για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη.

[dfp_ads id=236982]

Έχει ολοκληρωθεί το πόρισμά σας; Γιατί κάποιοι λένε ότι καθυστερεί το κλείσιμο του φακέλου επειδή δεν έχουν παραδοθεί κάποια πορίσματα, ανάμεσα στα οποία και το δικό σας.

Εγώ το έχω παραδώσει. Για την ακρίβεια το έχω παραδώσει πριν από περίπου 15 μέρες και αυτή είναι η αλήθεια. Βέβαια, δεν είναι μόνο το δικό μου. Υπάρχουν και οι τεχνικοί σύμβουλοι που έχουν τα άλλα κομμάτια της υπόθεσης. Υπάρχουν πολλοί, δεν είμαι μόνος μου. Μπορεί να υπάρχουν και άλλα 5-6 από διαφορετικούς χώρους. Μπορεί να μην έχουν παραδοθεί όλα τα υπόλοιπα, αλλά τελικά όλα μαζί θα συνθέσουν το παζλ. Εγώ, πάντως, με το δικό μου πόρισμα έχω τελειώσει.

Επιτρέψτε μου τότε να σας ρωτήσω, με βάση την τεράστια πείρα που έχετε, τι πιστεύετε ότι πραγματικά συνέβη σε σχέση με το ερώτημα που καίει την οικογένεια, δηλαδή το ποιος βρισκόταν στη θέση του οδηγού;

Κοιτάξτε, πιστεύω ότι την ώρα του θανατηφόρου τραυματισμού του Παντελή Παντελίδη, και το τονίζω αυτό, βρισκόταν από τη δεξιά μεριά, δηλαδή στη θέση του συνοδηγού.

Είδαμε και κάποιες φωτογραφίες από το εσωτερικό του μοιραίου τζιπ, όπου τα πολλά αίματα φαίνονται στον δεξιό πλαϊνό αερόσακο. Αυτό ενισχύει την πεποίθησή σας;

Βέβαια! Αφού εκεί χτυπήθηκε ο άνθρωπος. Το σίδερο τον είχε διαπεράσει στη δεξιά πλευρά του λαιμού, προς τα δεξιά. Η μπάρα αυτή μπήκε άκρα δεξιά. Δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό αν το παιδί ήταν στη θέση του οδηγού.

Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος;

Σχεδόν ναι, δεν το συζητάμε. Ήταν πολύ βαριές κακώσεις. Πολύ βαριές. Δεν είχα τραύματα μόνο στο λαιμό, αλλά και στο κεφάλι, όπου και εκεί τα τραύματα ήταν στη δεξιά πλευρά.