Παντελής Παντελίδης: Συγκίνηση στο μνημόσυνο – Αποκαλύψεις για το πόρισμα

Συντετριμμένοι οι γονείς - Τι δηλώνει ο δικηγόρος για το άτομο που οδηγούσε το μοιραίο τζιπ;

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στη Νέα Ιωνία, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου.

Ο θάνατος του πολυαγαπημένου τραγουδιστή έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χωρά και ακόμα και τώρα είναι πάρα πολλοί αυτοί που δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Παντελής δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές βρέθηκαν σήμερα στη Νέα Ιωνία, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του Παντελή και να συμπαρασταθούν στους γονείς του, οι οποίοι ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά. Η μητέρα του γι’ ακόμα μία φορά, όπως και στην κηδεία, ήταν πραγματικά ράκος. Οι εικόνες, άλλωστε, είναι χαρακτηριστικές, με την μητέρα να μπαίνει και να βγαίνει από την εκκλησία υποβασταζόμενη.

Από την ημέρα που συνέβη το τροχαίο, τα σενάρια για το ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ, δίνουν και παίρνουν. Ο δικηγόρος Πέτρος Καϊμακάμης έλυσε τη σιωπή του στην εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου”, λίγο πριν βγει στη δημοσιότητα το πόρισμα για το δυστύχημα.

«Από την πρώτη στιγμή, αρχικά η διαίσθηση και στη συνέχεια με τα στοιχεία που συγκεντρώνονται καθημερινά από εξειδικευμένους μάρτυρες ειδικών γνώσεων, η οικογένεια δεν έχει καμία αμφιβολία ότι δεν οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο ο Παντελής.

Έγινε μια πραγματογνωμοσύνη, το κάθισμα ήταν τραβηγμένο μπροστά σε σχέση με του συνοδηγού 9 πόντους. Αυτό είναι ένα ασφαλές κριτήριο ότι το άτομο που οδηγούσε ήταν μικροκαμωμένο. Όπως ξέρουμε, ο Παντελής δεν ήταν μικροκαμωμένος, ήταν πολύ ψηλός και ήταν αδύνατον να μπορέσει να οδηγήσει τραβώντας το κάθισμα μπροστά. Πιστεύω ότι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχουν ξεκαθαριστεί όλα. Το αυτοκίνητο ήταν ασφαλισμένο και η ασφαλιστική εταιρεία είναι υποχρεωμένη να καλύψει όλους αυτούς οι οποίοι έχουν υποστεί κάποια σωματική βλάβη», είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος.