«Πάγωσε» ο Γιάννης Πρετεντέρης στις ειδήσεις του MEGA: «Μ’ αρέσει που εξαφανίστηκα»

Γιάννης Πρετεντέρης

Τι συνέβη και... εξαφανίστηκε ο Γιάννης Πρετεντέρης από τα MEGA Γεγονότα;

Πιστός στο καθιερωμένο, καθημερινό, τηλεοπτικό του ραντεβού βρέθηκε ο Γιάννης Πρετεντέρης το βράδυ της Παρασκευής στα MEGA Γεγονότα με παρουσιάστρια την Κατερίνα Παναγοπούλου. Μια στιγμή, όμως, έμελλε να «παγώσει» προσωρινά τους δύο δημοσιογράφους για να επανέλθουν με χιούμορ στα λεγόμενα τους.

Ειδικότερα, όταν ο Γιάννης Πρετεντέρης κλήθηκε να εκφράσει το προσωπικό του σχόλιο για τον προβληματισμό στην κυβέρνηση με τη νέα «επίθεση» του Αντώνη Σαμαρά, η Κατερίνα Παναγοπούλου του έδωσε τον λόγο αλλά η κάμερα δεν ακολούθησε για αρκετά δευτερόλεπτα την διάθεση της.

«Πάντως να πω κάτι. Αυτό το οποίο είναι σημαντικό είναι ότι πρέπει να μπούμε στην ουσία της ρύθμισης για να καταλάβουμε ποιες είναι αυτές οι διαφωνίες » σημείωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος δημοσιογράφος στην αρχή για να ξαφνιαστεί με την… έλευση της κάμερας και να σχολιάσει με χιούμορ πως «μ’ αρέσει που εξαφανίστηκα! Α, ήρθα».

Εύλογα τότε οι δυο συνεργάτες ξέσπασαν σε γέλια με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού να σχολιάζει πως «εμφανίστηκες» για να συνεχίσει ο Γιάννης Πρετεντέρης την τοποθέτηση του για το θέμα του χειρισμού του μεταναστευτικού από την κυβέρνηση.