Όνειρο ήταν: Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα της σειράς;

Ποιους είχε «αντιπάλους»;

Πρεμιέρα χτες για τη σειρά «Όνειρο ήταν…» με πρωταγωνιστές τη Δανάη Σκιάδη, Παναγιώτη Μπουγιούρη, Πάνο Μακρή και Φίλιππο Σοφιανό. Πρόκειται για το νέο «δυνατό χαρτί» του MEGA, που προβάλλεται ήδη από το MEGA Κύπρου και οι υπεύθυνοι του καναλιού της Μεσογείων πιστεύουν πως θα είναι ένα καλό lead – in για το κεντρικό δελτίο. Γι΄ αυτό, αν και χτες την παρακολουθήσαμε στην prime time ζώνη από σήμερα θα την βλέπουμε καθημερινά στις 19:00.

Τι τηλεθέαση έκανε το πρώτο διπλό επεισόδιο της σειράς;

Η σειρά έφερε το MEGA στην πρώτη θέση, περνώντας μπροστά από κάθε άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα που βρισκόταν στον αέρα εκείνη την ώρα και σημειώνοντας 26,4% στο γενικό σύνολο και 27% στο δυναμικό κοινό, ενώ στο τέταρτο 22:30 – 22:44 έφτασε το 31,1%. Μόνος ουσιαστικός αντίπαλος, ο Μάρκος Σεφερλής με τη θεατρική παράσταση Mourlen Rouge, η οποία έφτασε το 17,4% στο σύνολο και 19% στο δυναμικό κοινό. 

Το «Όνειρο ήταν…» μπήκε «με το δεξί» και μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η τηλεθέαση της σειράς αυτή την εβδομάδα, όπου θα πάρει και την «κανονική» του θέση στο πρόγραμμα της ημέρας.

Λία Παππά

Διαβάστε ακόμα:

Όνειρο ήταν: Πρεμιέρα απόψε για τη νέα καθημερινή σειρά του MEGA