Ο Πάνος Καμμένος μιλά στο ΣΚΑΙ για τις αποχωρήσεις στελεχών: «Όσοι έφυγαν ζητούν υποταγή από τον σουλτάνο Σαμαρά»

Τα σημαντικότερα θέματα της ειδησεογραφίας στον "ΣΚΑΙ" με τον Νίκο Ευαγγελάτο στις 19:00!

 Mετά τη θύελλα που επικρατεί στο κόμμα του Πάνου Καμμένου, τους Ανεξάρτητους Έλληνες με τις αποχωρήσεις στελεχών, μία κάθε μέρα σχεδόν, ο πρόεδρος του κόμματος μίλησε για την εσωτερική κατάσταση του κόμματός του στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ΣΚΑΙ στις 19:00.

Ο κ. Καμμένος αναφερόμενος στον κ. Μαρκόπουλος δήλωσε πως παραμένει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος και από όσο ξέρει αυτό δεν έχει αλλάξει, ενώ αναφέρθηκε και σε παλιότερα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως 12 βουλευτές του κόμματος θα αποχωρήσουν, λέγοντας πως τελικά αυτό ποτέ δεν έγινε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

Για την αποχώρηση του κ. Σταμάτη δήλωσε πως ήταν απόλυτα ειλικρινής στην παραίτησή του, ο οποίος όπως είπε, ήθελε μία ευρύτερη κεντροδεξιά παράταξη. Όπως τόνισε ο κ. Καμμένος, τα στελέχη που αποχώρησαν στην ουσία ζητούν συγχώρεση από τον κ. Σαμαρά με σκοπό να επιστρέψουν στη Νέα Δημοκρατία.

Όπως σημείωσε ο λόγος που έφυγαν είναι γιατί δεν μπορούν να αντέξουν τον αγώνα απέναντι στη μνημονιακή κυβέρνηση, ενώ σημείωσε με νόημα πως όσοι έφυγαν ζητύν συγχώρεση από τον «σουλτάνο» Σαμαρά.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σημείωσε πως το κόμμα δεν έχει διαδικασίες διαγραφής ή εγγραφής και πως αυτά τα στελέχη δεν ήταν επιλογές του, ενώ όπως τόνισε στο Συνέδριο του κόμματος στα τέλη Απριλίου θα κριθούν όλοι και ο ίδιος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

Για την αποχώρηση του κ. Ζώη δήλωσε πως είναι προσωπικός του φίλος εδώ και 20 χρόνια και δήλωσε ότι μόνο για αυτόν στεναχωρήθηκε που έφυγε.

Για το περιβόητο non paper που ο κ. Μανώλης αποκάλυψε ότι όντως το είχε στείλει ο κ. Καμμένος στην Προεδρία της Δημοκρατίας, ο κ. Καμμένος τόνισε πως όλα αυτά είναι παραμύθια και εκείνος ουδέποτε παρέδωσε τίποτα. Κατηγόρησε μάλιστα τον κ. Μανώλη για ψέμματα, λέγοντας πως σε κάθε κανάλι που πάει λέει και μία διαφορετική εκδοχή. Μάλιστα, σημείωσε πως όλα αυτά για τον non paper έγιναν για να υπάρξει παραγραφή των όποιων αδικημάτων για τον κ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου.

Για την κατάσταση της χώρας, έκανε λόγο για κατοχή υπό τη γερμανική μπότα, ενώ σημείωσε πως «οι πολίτες μας έχουν γραμμένους και για αυτό βλέπετε σβάστικες και τη Χρυσή Αυγή», σημειώνοντας πως ο κόσμος που πεινάει δεν έχει καμία όρεξη να ασχολείται με τα εσωτερικά των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Διαβάστε ακόμα

ΣΚΑΙ με τον Ν. Ευαγγελάτο: Αυξήσεις στο ρεύμα έως 48% ζητάει η ΔΕΗ

ΣΚΑΙ με τον Ν. Ευαγγελάτο: Σπαράσσονται από «εμφύλιο» οι Ανεξάρτητοι Έλληνες!

ΣΚΑΙ με τον Ν. Ευαγγελάτο: Αυτά είναι τα νέα φορολογικά μέτρα!

ΣΚΑΙ με τον Ν. Ευαγγελάτο: Επεισόδια στη πορεία στη μνήμη του Α. Γρηγορόπουλου

ΣΚΑΙ με τον Ν. Ευαγγελάτο: Μίλησε ξεκάθαρα για απολύσεις δημοσιών υπαλλήλων ο Γ. Στουρνάρας!

ΣΚΑΙ με τον Ν. Ευαγγελάτο: Deutsche Bank: 427δις ευρώ η αξία του φυσικού αερίου της Κρήτης!

ΣΚΑΙ με τον Ν. Ευαγγελάτο: Φοροεπιδρομή ΣΟΚ!