Ο κορυφαίος πλαστικός της σειράς Botched του Ε!, Dr. Terry Dubrow, στο Buzz του ΟΤΕ TV

«H Kylie Jenner έκανε μόδα τα φουσκωμένα χείλη!».

Στα στούντιο του Ε! Entertainment στο Λος Άντζελες βρέθηκε το Buzz του ΟΤΕ TV, όπου ο Γιώργος Σατσίδης συνάντησε τον Dr. Terry Dubrow, τον τοπ πλαστικό της σειράς ριάλιτι Botched του Ε! HD, που σημειώνει την υψηλότερη τηλεθέαση του καναλιού λόγω των περιστατικών που προβάλλει.

Στην αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον OTE TV, και θα προβληθεί στο Buzz αυτή την Κυριακή 6 Μαρτίου (20.30, OTE CINEMA 1HD), ο κορυφαίος πλαστικός της σειράς αποκάλυψε στον Γιώργο μεταξύ άλλων, ποια διασημότητα έχει τη μεγαλύτερη επιρροή στις πλαστικές επεμβάσεις και δήλωσε: «Δεν χωράει αμφιβολία ότι είναι η αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, Κάιλι Τζένερ. Έκανε μόδα τα φουσκωμένα χείλη και από την επόμενη μέρα το τηλέφωνο στο γραφείο μου κυριολεκτικά έσπασε από γυναίκες κάθε ηλικίας που ήθελαν να κάνουν το ίδιο».

Ο Dr. Dubrow μιλάει και για τη μόδα της ενίσχυσης των γλουτών και τις νέες επαναστατικές μεθόδους για τέλειο αποτέλεσμα, ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει το όνομα του σταρ που… θεωρεί ότι έχει κάνει τις χειρότερες πλαστικές επεμβάσεις!