Ο Γιώργος Δασκουλίδης παραλήπτης του σημερινού «Πακέτου»

Διαβάστε τι θα δείτε στο σημερινό "Πάμε Πακέτο".

Στο σημερινό «Πάμε Πακέτο» θα δούμε τρείς συγκινητικές ιστορίες. Το πρώτο άνοιγμα του «Πακέτου» έχει ως αποστολέα τον σαραντατετράχρονο άντρα απο την Αθήνα, που επιθυμεί να ξαναδεί τον αδελφό του, τα ίχνη του οποίου έχει χάσει τα τελευταία είκοσι χρόνια στην Αυστραλία. Αποκάλυψη θα είναι ότι ο χωρισμός των δυο αδελφών έγινε παρά την θελησή
τους.

Στην συνέχεια ο γνωστος τραγουδιστής Γιώργος Δασκουλίδης είναι παραλήπτης ενός πακέτου που θα κολάκευε κάθε άντρα. Αποστολέας του πακέτου μια νεαρή κοπέλα που νιώθει πολύ έντονα συναισθήματα για τον τραγουδιστή, και επιλέγει το «Πακέτο» για να του τα εκφράσει. Όμως ένα απρόοπτο περιστατικό, θα διακόψει την εξέλιξη της ιστορίας.

Το «Πάμε Πακέτο»  ταξιδεύει και στον Έβρο.Ένα πολύ ιδιαίτερο πακέτο προς την γυναίκα που καθημερινά ύψωνε την ελληνική σημαία στο σπίτι της που ήταν το τελευταίο του οικισμού δίπλα στο ακριτικό φυλάκιο.
Για τους φαντάρους που υπηρετούσαν την πατρίδα και ήταν μακριά απο τις οικογένειές τους αυτή η γυναίκα για πάνω απο πενήντα χρόνια τους στήριζε σαν μάνα τους.
 
Σήμερα στις  21 :00