«Νόμιζα ότι θα πεθάνω… Είχα όμως έναν Άγιο και γι’ αυτό ζω τώρα»!

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται…

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε ο Λάκης Τζορντανέλλι, ο οποίος μίλησε για το ανεύρυσμα που είχε στο κεφάλι, τονίζοντας πως είχε άγιο και γι’ αυτό ζει σήμερα.

Τι σας συνέβη;

Είχα ανεύρυσμα στο κεφάλι. Αυτό συνέβη το 1981. Δεν ξέρω πως σώθηκα. Με έριξε κάτω και μετά από 20 λεπτά συνήλθα. Δίπλα μου ήταν η γυναίκα μου, με κράτησε, και αμέσως φώναξε γιατρό .

Δεν είχατε καταλάβει τίποτα, δεδομένου ότι είναι μια ασυμπτωματική νόσος;

Όχι, έκανα εξετάσεις και το βρήκανε. Κάποια στιγμή χάθηκα, είχα εξαφανιστεί από τον κόσμο και είπα: «Πεθαίνω». Έφυγα, έπεσα κάτω και αργότερα βρέθηκα σ’ ένα κρεβάτι, στην κρεβατοκάμαρα, με κουβαλήσανε. Φούσκωσε, άνοιξε όπως το μπαλόνι και μετά ξανάκλεισε. Πήγε στη θέση του. Ο γιατρός μου είπε ότι έπρεπε να κάνω εγχείρηση, να μην το αφήσω, γιατί μετά επανήλθα κανονικά. Έτσι, έκανα την εγχείρηση.

Αυτό σας κράτησε μακριά από τη δουλειά σας για αρκετό καιρό;

Ναι, βέβαια. Τότε είχα βγάλει έναν δίσκο, που κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο, και το Μάρτιο το έπαθα και μπήκα στο νοσοκομείο για εγχείρηση. Ήμουν πολύ ανεβασμένος τότε, στα ψηλά, αλλά ο θεός είναι μέσα μας, με κράτησε. Είχα έναν άγιο που με κρατούσε. Η γυναίκα μου τότε ήταν έγκυος στην κόρη μου.