Ναταλία Γερμανού – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξανά στην ίδια εκπομπή!

Διαβάστε λεπτομέρειες...

Αυτή κι αν είναι τηλεοπτική συνάντηση! Πριν λίγα χρόνια η Ναταλία ήταν η κεντρική παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha τα Σαββατοκύριακα και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η καινούρια κοπέλα στο πάνελ της. Την επόμενη χρονιά βέβαια 2013-14 το «Μες στην καλή χαρά» παρουσίασαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την Κατερίνα Καραβάτου, ενώ πολλά είχαν ακουστεί για τις σχέσεις της Ναταλίας με την Κωνσταντίνα. Περασμένα ξεχασμένα; Όλα θα φανούν αυτή την Κυριακή καθώς σύμφωνα με το δελτίο τύπου του σταθμού η Ναταλία Γερμανού θα βρεθεί καλεσμένη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου….

Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στις 09:45, η εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» υποδέχεται την Βασιλική Ανδρίτσου και την Νίνα Λοτσάρη.
Ο Χριστόφορος Πέσκιας μας φτιάχνει κοτόπουλο teriyaki, ένα υπέροχο πιάτο της Γιαπωνέζικης κουζίνας.  

Την Κυριακή το πρωί στον καναπέ της εκπομπής μας κάθεται η Ναταλία Γερμανού και η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία θα μας δείξει εντυπωσιακά χτενίσματα που μπορούμε να κάνουμε εύκολα και γρήγορα.
Τέλος, ο Χριστόφορος Πέσκιας μας ετοιμάζει αρνάκι φρικασέ.

Θεατρικές και μουσικές πρεμιέρες, παιχνίδια και δώρα και μια πλούσια θεματολόγια θα μας κρατήσουν συντροφιά και αυτό το Σαββατοκύριακο στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου»!
 

close button

Κάντε Like: Zappit.gr στο Facebook