Μusic School: Ποιους επώνυμους καλεσμένους θα δούμε στο σόου;

Τα γυρίσματα του μουσικού σχολείου, συνεχίζονται με επιτυχία..

Όπως έχουμε ήδη γράψει, τα γυρίσματα για το παιδικό μουσικό σόου τραγουδιού του Mega έχουν ήδη ξεκινήσει, ώστε σε λίγο καιρό να βγει στον τηλεοπτικό αέρα.

Τα 16 επεισόδια που θα δουν οι τηλεθεατές, θα περιλαμβάνουν, όπως έχουμε πει και κάποιους καλεσμένους στο μουσικό σχολείο, που θα ονομάζονται ειδικοί συνεργάτες.

Θα είναι κυρίως άνθρωποι από τον χώρο της μουσικής και στόχο τους θα έχουν να βοηθήσουν αλλά και να βαθμολογήσουν την προσπάθεια των παιδιών που συμμετέχουν στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ZappIT, ανάμεσα στα ονόματα που θα παρελάσουν στο Music School είναι ο Κώστας Βουτσάς, η Βανέσα Αδαμοπούλου, ο Αργύρης Αγγέλου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, η Εύη Δρούτσα, η Μαριάννα Τόλη, ο Άκης Δείξιμος και πολλοί άλλοι.

Όσοι έχουν παρακολουθήσει τα γυρίσματα του σόουω από κοντά έχουν ενθουσιαστεί τόσο από τους κριτές και την παρουσιάστρια, όσο και από την επιλογή των 16 παιδιών που θα διαγωνιστούν, αφού το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει η Demy, που παρά το νεαρό της ηλικίας της, είναι πολύ τρυφερή με τα παιδιά και τα σχόλια της προς αυτά είναι πολύ εύστοχα, ενώ και η Ντορέτα Παπαδημητρίου έχει κερδίσει την πολύ θετική κριτική των υπευθύνων του καναλιού, που βλέπουν την απόφαση τους να δώσουν σε αυτήν, τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας του σόου να δικαιώνεται.

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε ακόμα:

Music School: Παρέλαση γνωστών καλλιτεχνών

Δείτε την πρώτη φωτογραφία του Βαγγέλη Γερμανού στο Music School!

Η φωτογραφία της Ευριδίκης από το Music School