Μήνυση στον Γιώργο Λιάγκα κατέθεσε η Αθηναϊς Νέγκα! Κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία!

Αθηναϊς Νέγκα

Δείτε τι έχει συμβεί μεταξύ των δύο παρουσιαστών!

Μήνυση κατά του παρουσιαστή και δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα κατέθεσε η Αθηναΐς Νέγκα για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια. Η μήνυση αφορά όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο «Πρωινό στην Αθήνα», που παρουσιάζει στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΨΗ 92.3 σχετικά με τη δημοσιογράφο και τη παρουσία της στη τηλεοπτική εκπομπή Rodeo στον ΣΚΑΙ με τον Βαγγέλη Περρή.

[dfp_ads id=236982]

«Η γνωστή δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα ανέθεσε στο δικηγορικό μας γραφείο να υποβάλλουμε έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα για τα όσα εκείνος ισχυρίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο «Πρωινό στην Αθήνα», που παρουσιάζει στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΨΗ 92.3. Κατά την κρίση του δικηγορικού μας γραφείου τα όσα ισχυρίστηκε στην εν λόγω εκπομπή ο κ. Γιώργος Λιάγκας συνιστούν διάπραξη του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης. Εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για την Αθηναϊδα Νέγκα ήταν τα εξής: «Καλά, άντε και ο Περρής έχει ένα χιούμορ και είναι ικανός άνθρωπος, η άλλη η Νέγκα, αυτή η νεκροφιλό… γιατί δεν της βάζουν ένα φέρετρο να κάνει εκπομπή;».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο γνωστός παρουσιαστής στη ραδιοφωνική του εκπομπή.