Μίνα Αρναούτη: Πώς γνώρισε τον Παντελή Παντελίδη και την Φρόσω Κυριάκου;

Μίνα Αρναούτη

Η Μίνα Αρναούτη μιλά για τον Παντελή Παντελίδη.

Στην συνέντευξη της στην Αυτοψία και στον Αντώνη Σρόιτερ η Μίνα Αρναούτη μίλησε για τη γνωριμία της με τον Παντελή Παντελίδη και τη Φρόσω Κυριάκου πριν τη μοιραία βραδιά.

[dfp_ads id=236982]

«Τον Παντελή τον γνώρισα πριν ακόμα γίνει διάσημος. Λίγο πριν πάει σε ένα κέντρο να τραγουδήσει. Μας γνώρισε ένας φίλος του που ήταν μαζί στο Πολεμικό Ναυτικό. Δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό, ήταν μόνο φίλος μου. Δεν τον έβλεπα συνέχεια και συστηματικά, τον έβλεπα κατά καιρούς. Έχει τύχει να πάμε και διακοπές μαζί. Και μονοήμερα και στο εξοχικό του κι Αράχωβα. Έχουμε κάνει διάφορες βόλτες. Περισσότερο τον έχω ζήσει σε πιο κλειστό κύκλο, από ότι τον έχω ζήσει σε μαγαζιά. Πήγαινα, αλλά σαν πελάτισσα. Τον έχω ζήσει σε λίγο πιο οικογενειακό κλίμα.

Την Φρόσω την γνώρισα πολύ πιο μετά από τον Παντελή. Όταν έγινε το ατύχημα δεν την ήξερα ούτε χρόνο. Είχαμε ξεκινήσει να δουλεύουμε μαζί σε ένα μαγαζί σε ένα νησί το καλοκαίρι και εκεί γνωριστήκαμε. Όπου είχε έρθει και ο Παντελής να μας βρει και ο αδελφός του ο Τριαντάφυλλος, γιατί και με τον Τριαντάφυλλο κάναμε παρέα», ανέφερε η Μίνα Αρναούτη.