Μίνα Αρναούτη: Οι στιγμές μετά το δυστύχημα… «Ήταν φρικτό»!

Μίνα Αρναούτη

"Δεν μπορούσα να μιλήσω για να καλέσω βοήθεια και ήταν φρικτό όλο αυτό".

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, η Μίνα Αρναούτη περιέγραψε στον Αντώνη Σρόιτερ τις στιγμές που ακολούθησαν μετά τη σύγκρουση, όπως και το τι έγινε όταν άνοιξε για πρώτη φορά τα μάτια της μετά από ενάμιση μήνα στο νοσοκομείο.

[dfp_ads id=236982]

«Έχω την αίσθηση ότι η Φρόσω προσπαθούσε να απεγκλωβιστεί. Πρόσεξα ότι είχα τραυματιστεί. Είχα πανικοβληθεί και φώναζα βοήθεια. Δεν θυμάμαι να ένιωθα πόνο. Έχω κάποιες εικόνες ότι ήμουν στην άσφαλτο, ζητούσα νερό και αργότερα έμαθα ότι έλεγα να σώσουν τον οδηγό. Δεν θυμάμαι καθόλου τη στιγμή του απεγκλωβισμού.

Η επόμενη ξεκάθαρη εικόνα είναι στο νοσοκομείο, ενάμιση μήνα μετά. Είχα πολλές παραισθήσεις και έλεγα ασυναρτησίες. Μέρα με τη μέρα γινόμουν καλύτερα. Ήμουν σε πανικό, ένιωθα απειλή, ότι οι γιατροί προσπαθούσαν να μου κάνουν κακό, ήμουν επικίνδυνη να κάνω κακό στον εαυτό μου. Με είχαν δεμένη και ακινητοποιημένη και αυτό με τρόμαζε ακόμα περισσότερο. Δεν μπορούσα να μιλήσω για να καλέσω βοήθεια και ήταν φρικτό όλο αυτό.

Συνειδητοποίησα πολύ αργότερα τι είχε συμβεί, όταν μια νοσηλεύτρια μου είπε: «Κορίτσι μου έχεις χάσει ενάμιση μήνα από τη ζωή σου». Αυτό μου φάνηκε πολύ σκληρό έτσι όπως το άκουσα».