Με Αγάπη: Πρεμιέρα για ένατη χρονιά η Μαρία Κυριακού

Φέτος η εκπομπή θα παρουσιάσει σπουδαίους ανθρώπους που έκαναν πραγματικότητα τα όνειρά τους αλλά και δράσεις και πρωτοβουλίες που στοχεύουν στη στήριξη κοινωνικών ομάδων.

Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ, παρουσιάζει την οργάνωση «Ανθρώπινοι Άνθρωποι» που υποστηρίζει και φιλοξενεί άστεγες οικογένειες και οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Η εκπομπή επισκέφθηκε την Οργάνωση και συνομίλησε με τους φιλοξενούμενους της.

Το πρόγραμμα ιατρικής φροντίδας σε παιδιά προσφύγων «We Care» του Ιδρύματος Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη παρουσιάζει η Μαρί Κυριακού την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου. Το πρόγραμμα στοχεύει στη δωρεάν εξέταση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, προληπτικό έλεγχο και εμβολιασμό στα παιδιά των προσφύγων.

Για ένα φαινόμενο που αρχίζει και παίρνει μεγάλες διαστάσεις, τις κρίσεις πανικού, μας ενημερώνει η Μαρί Κυριακού την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου Μας αναλύει τα συμπτώματα αλλά και τους τρόπους που μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε.

Την έκθεση «5000 ζωγραφιές, ένα κυκλαδικό κεφάλι» που οργανώνεται από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου. Τα παιδιά δημιούργησαν πολύχρωμες κυκλαδικές δημιουργίες χρησιμοποιώντας κολάζ και ζωγραφική. Η έκθεση είναι δωρεάν για το κοινό.