Μαρία Μπεκατώρου: Θα πει το ναι στον Νίκο Μουτσινά;

Θα τους δούμε μαζί στο Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ;

Αυτό και αν θα είναι συνεργασία έκπληξη… Μαρία Μπεκατώρου και Νίκος Μουτσινάς μαζί στο Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ…

Για την ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου όλα θα κριθούν τις επόμενες μέρες. Όταν λέμε όλα, εννοούμε κυρίως τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την Μαρία. Βλέπετε, αν και η πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης την περασμένη σεζόν ήταν ικανοποιητική, κάποιες από τις on camera παρουσίες κρίθηκαν αδύναμες. Καθώς λοιπόν, το Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ είναι από τα προγράμματα που έχουν πάρει το πράσινο φως να συνεχίσουν φέτος -και δεν είναι πολλά αυτά τα προγράμματα- θα πρέπει να δοθεί από την αρχή η απαραίτητη ώθηση που θα το οδηγήσει στα ψηλά της Nielsen.

Το όνομα του Νίκου Μουτσινά έπεσε τελευταία στο τραπέζι και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε μια ταραχή, με την καλή έννοια. Ο έμπειρος παρουσιαστής, μετά την αναβολή του YFSF στο οποίο θα εμφανιζόταν ως κριτής, βρέθηκε χωρίς συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρότζεκτ. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και με δεδομένο ότι και στο show μιμήσεων του ΑΝΤ1 η Μαρία και ο Νίκος θα βρίσκονταν μαζί στο ίδιο πλατό, σκέφτηκαν… δεν το δοκιμάζουμε και στο πρωινό.

Σήμερα, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των δύο παρουσιαστών που αναμένεται να κρίνει το μέλλον της ενδεχόμενης συνεργασίας τους. Η τελική απόφαση ανήκει σίγουρα στην Μαρία Μπεκατώρου που θα πρέπει να ζυγίσει τα πράγματα σχετικά με το αν θα μπορούσε να δέσει το γλυκό στον αέρα με τον Νίκο Μουτσινά. Σε κάθε περίπτωση πάντως, όλα θα πρέπει να έχουν αποφασιστεί μέχρι την επόμενη εβδομάδα το αργότερο. Αναμένουμε…

Γιώργος Σκρομπόλας