Μάχη για την τηλεθέαση στην πρωινή ζώνη – Ποια εκπομπή πέρασε στη δεύτερη θέση;

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης.

Ένας – ένας επιστρέφουν οι παρουσιαστές στα πόστα τους και μία – μία οι εκπομπές ξαναμπαίνουν στην τηλεοπτική αρένα για να δώσουν τη μάχη τους και στη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο Γιώργος Οικονομέας και ο Δημήτρης Καμπουράκης κάθισαν και πάλι στις καρέκλες τους, ενώ τέλειωσαν οι διακοπές και για τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου. Με τις καλοκαιρίνές «εκδόσεις» τους συνεχίζουν οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές της ΝΕΤ και του ΑΝΤ1. Τι έδειξαν χθες οι μετρητές της Nielsen; Ποια εκπομπή κατάφερε να ανεβάσει τα ποσοστά και να εκτοπίσει τον αντίπαλό της;

Με μεγάλη άνεση από το ξεκίνημα της εβδομάδας η «Κοινωνία ώρα MEGA» μένει στην κορυφή. Το πρωί της Τετάρτης το δίδυμο του Μεγάλου Καναλιού κράτησε κοντά του το 22,2% των τηλεθεατών.

Εκεί που παίχτηκε όμως το ντέρμπι, ήταν για τη δεύτερη θέση μεταξύ ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ. Η «Πρώτη Γραμμή» κατάφερε να ανέβει στη δεύτερη θέση με 15,5%, αφήνωντας στην τρίτη θέση το «Πρωινό ΑΝΤ1» με 15,3%. Μάλιστα, η εκπομπή των Λυριτζή – Οικονόμου στο διάστημα 6-7 που παίζει μόνη της, ξεπέρασε και το 23%.

Πιο κάτω η Ενημέρωση στη ΝΕΤ, η οποία δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 11,1%.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Πως διαμορφώθηκε η τηλεθέαση στις πρωινές εκπομπές με την επιστροφή Καμπουράκη – Οικονομέα;