Μ. Μπακοδήμου: “Μόνη μου δεν θα είχα πάει μακριά!”

"Δεν στήσαμε καριέρα με τους παπαράτσι"

 Για την επιτυχία του “Φ+Μ live”, τη χημεία με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, όλο το στημένο παιχνίδι των αστέρων με τους παπαράτσι και τους γιους της μίλησε η Μαρία Μπακοδήμου σε συνέντευξή της στο “TV Έθνος”.

Ξεκαθαρίζοντας αρχικά, πως δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο για να αλλάξει ώρα προβολής η εκπομπή της , η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τη χημεία στο πλατό με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, αποκαλύπτοντας: “Μόνη μου δεν θα είχα πάει μακριά… Ποτέ δεν είχα την πετριά, να κάνω μόνη μου τηλεόραση. Ίσα ίσα που η σκέψη και μόνο με γέμιζε με φόβο. Άσε που όλοι όσοι μας ήθελαν όλα αυτά τα χρόνια, μας ήθελαν πάντα ως δίδυμο”.

Mιλώντας για την εκπομπή, η Μαρία αποκάλυψε πως λειτουργεί και ως ψυχοθεραπεία για εκείνη… “Ειλικρινά αυτή η εκπομπή είναι μεγάλη χαρά για όλους μας. Είναι η ψυχοθεραπεία μας! Κάθε μέρα μετά τις 5:30 το απόγευμα κατεβάζουμε ρολά και δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο… Μέσα από αυτήν τη δουλειά έχω καταφέρει να ξεπεράσω τα μεγαλύτερά μου προβλήματα, ακόμη και απώλειες ανθρώπων που με σημάδεψαν, όπως του πατέρα μου. Με βοήθησε να πάω παρακάτω και πιστεύω πως το ίδιο θα συμβεί και στον Φώτη, που βιώνει κάτι αντίστοιχο”.

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE