Λίζα Δουκακάρου: «Το βραδινό δελτίο έπρεπε να τελειώσει»

«Όταν παθαίνεις ένα σοκ τέτοιο δεν αντιλαμβάνεσαι τι έχει συμβεί...»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Με το καλημέρα» έδωσε η Λίζα Δουκακάρου η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το τέλος του βραδινού δελτίου του MEGA: «Το βραδινό δελτίο νομίζω ότι κάποια στιγμή έκλεισε τον κύκλο του με τον τρόπο με τον οποίο γινόταν και έτσι όπως είχε καταλήξει να γίνεται. Εάν ήταν ένα νυχτερινό δελτίο σύντομο και σφικτό με τις ειδήσεις της ημέρας και να μπορεί να παίζει γύρω στις 24:00 – 24:30, μία ώρα εύλογη που να το βλέπει κάποιος. Τελείωνε και δυο και δυο και τέταρτο. Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει. Έπρεπε πια να τελειώσει.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε ακόμα στο χαμό του συζύγου της: «Όταν παθαίνεις ένα σοκ τέτοιο δεν αντιλαμβάνεσαι τι έχει συμβεί. Πηγαίνεις σαν ρομπότ, μηχανικά. Με το χρόνο έρχεται η συνειδητοποίηση. Την ώρα που συμβαίνει και για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν το έχεις συνειδητοποιήσει. Ίσως διαχειρίζεται τα πράγματα πιο καλά όσο απομακρύνεται ο χρόνος. Για μένα η δουλειά και οι φίλοι ήταν το μεγαλύτερο στήριγμα, εκτός από την οικογένεια μου.»

Ενώ, αναφορικά με την κατάσταση στο MEGA δήλωσε: «Θεωρώ ότι οποιοδήποτε μαγαζί ανοίγει, είναι υγιές, ή συντηρείται και μπορεί να προχωρήσει είναι το καλύτερο για όλους τους επαγγελματίες, για όλους τους συναδέλφους. Εμάς χαρά μας είναι να υπάρχουν πολλά μαγαζιά, να μην υπάρχει μεγάλη ανεργία στον κλάδο. Είναι από τα πιο δυσάρεστα πράγματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το χρονικό διάστημα και ελπίζουμε όλοι να πάνε τα πράγματα καλά. Θα ήταν ψέμα να πω ότι δεν έχουμε αγωνία. Είναι ένα παιχνίδι που παίζεται πέρα από το δικό μας θέλω ή από τη δική μας συμμετοχή, κάποια πράγματα γνωρίζουμε, κάποια όχι και το μόνο που ευχόμαστε πραγματικά είναι να έχει αίσιο τέλος.»