Κατερίνα Ζαρίφη: Τα πιο βασανιστικά Χριστούγεννα της ζωής της

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας...

Οι παρουσιαστές του Alpha μίλησαν στην κάμερα του «Σπίτι μου σπιτάκι μου» για τα Χριστούγεννα και η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε τα καταστροφικά Χριστούγεννα που είχε περάσει με τον Παύλο Σταματόπουλο πριν λίγα χρόνια.
«Ήμουν με τον αρχισυντάκτη σας Παύλο Σταματόπουλο στην Ρώμη. Τα πιο βασανιστικά Χριστούγεννα της ζωής μου. Είμαστε στο Fiumicino το αεροδρόμιο με 12.000 κυανόκρανους αποκλεισμένοι. Ένα ξημέρωμα ολόκληρο να κόβουμε βόλτες στο Fiumicino με 44.000 βαλίτσες. Ο δε Σταματόπουλος χάνουμε τη βάλίτσα της αδελφής μου και μου λέει: «Πάμε να μπούμε στον αεροδιάδρομο μπας και βρούμε τη βαλίτσα». Έρχονται οι καραμπινιέροι και μας βουτάνε και παραλίγο να μπούμε μέσα στα κελιά να κάναμε το Express του Μεσονυκτίου στη Ρώμη!» είπε η παρουσιάστρια με τον χαρακτηριστικό τρόπο που ξέρει να περιγράφει τα πράγματα και ο Παύλος Σταματόπουλος έβαλε και αυτός τις δικές του πινελιές για τις λεπτομέρειες αυτών των επεισοδιακών Χριστουγέννων…

«Συνήθως αυτοί που θυμούνται Χριστούγεννα θυμούνται τα παιδικά τους. Μόνο η Ζαρίφη η τρελή θυμήθηκε το ταξίδι μας στη Ρώμη. Ήταν επεισοδιακό. Ήταν από τα πιο επεισοδιακά Χριστούγεννα γιατί περάσαμε εκεί, δεν φάγαμε ποτέ. Χάσαμε τη βαλίτσα. Ακυρώθηκε η πτήση μας, επομένως μείναμε εκεί. Η Ζαρίφη την επόμενη μέρα είχε πρωινό στον ΑΝΤ1 με τον Νίκο Μουτσινά, δεν πήγε ποτέ»

https://www.youtube.com/embed/Lw0LGMj-GQQ