Κατερίνα Καραβάτου: Γιατί εγκατέλειψε τον ALPHA;

Πώς ήταν η συνεργασία της με την Κωννσταντίνα Σπυροπούλου;

Η Κατερίνα Καραβάτου μιλάει στην Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό ΕΓΩ και απαντά γιατί έφυγε από τον ALPHA, αν είχε άλλες επαγγελματικές προτάσεις, πως ήταν η συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και αν την προβληματίζει η συνεργασία με τον σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη, στη νέα εκπομπή στο Ε TV.

Πέρυσι, όταν ξεκινούσες στον ALPHA, είχες δηλώσει «νιώθω σαν να ξαναμπαίνω στο σπίτι μου». Τι σε ώθησε να το εγκαταλείψεις, όπως και να μη διαλέξεις κάποια άλλη από τις προτάσεις που είχες και να κλείσεις συμφωνία στο κανάλι Ε;

Την περασμένη χρονιά έγινε μια πολύ καλή δουλειά στο «Μες στην καλή χαρά» και υπήρξαν αρκετοί άνθρωποι της τηλεόρασης που στη συνέχεια με τίμησαν με προτάσεις συνεργασίας. Μία από αυτές ήταν και του καναλιού Ε, πριν λήξει η προηγούμενη σεζόν. Ο τρόπος που με προσέγγισαν και οι ιδέες τους με έκαναν να τους εμπιστευτώ. Είμαι έτοιμη πια για το μεγάλο βήμα!

Γιατί το χαρακτηρίζεις μεγάλο;

Δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση να συνεργαστώ με τον Κρατερό. Το σκέφτηκα αρκετά.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που μας έγινε πρόταση να συνεργαστούμε τηλεοπτικά. Συζητήσαμε αρκετά μεταξύ μας. Θέλαμε να είμαστε απολύτως σίγουροι ότι μπορούμε να προχωρήσουμε. Ο Κρατερός ήταν πολύ θετικός από την αρχή στο να κάνουμε μαζί εκπομπής, αλλά μου εξήγησε ότι θα συμφωνούσε με όποια απόφαση κι αν έπαιρνα τελικά. Μπορεί να φαίνεται σαν υποχώρηση εκ μέρους του, αυτό με βοήθησε να κατασταλάξω.

Τι σε προβληματίζει;

Ότι μπορεί να είμαστε παντρεμένοι, να ζούμε τέλεια, να έχουμε επικοινωνία μεταξύ μας, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται οπωσδήποτε ότι θα ταιριάξουμε απόλυτα και στη δουλειά, όπου υπάρχει άλλη λογική και επικρατούν διαφορετικοί κανόνες. Σκεφτόμουν «αν διαφωνήσουμε σε κάτι στην εκπομπή, θα είμαστε μετά καλά και στο σπίτι μας;». Αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να συμβεί.

Σου έγινε κάποια πρόταση από τον ALPHA για συνέχιση της συνεργασίας σας, μετά το τέλος του «Μες στην καλή χαρά»;

Ο κύριος Καλημέρης μου είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνω στο κανάλι, χωρίς όμως να συζητήσουμε κάτι συγκεκριμένο. Ωστόσο είχαν ήδη προκύψει οι άλλες προτάσεις και έπρεπε να πάρω μια απόφαση σύντομα. Του είπα ότι πιεζόμουν χρονικά και ξεκαθάρισα τη θέση μου απέναντί του.

Είσαι ικανοποιημένη από την περσινή σου συνεργασία με το κανάλι;

Η επανεκκίνηση στον ALPHA έγινε με τον καλύτερο τρόπο. Σε μια ωραία και διαφορετική εκπομπή. Υπήρξαν καλές και κακές στιγμές, αλλά σε γενικές γραμμές πήγε πολύ καλά και τώρα που υπάρχει μια απόσταση χρόνου, κρατώ μόνο τα ευχάριστα από το παρελθόν, αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου και είμαι έτοιμη για νέα ξεκινήματα.

Πήγε το ίδιο καλά η σχέση σου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Πήγε καλά η συνεργασία μας. Δεν θα σου πω ότι αναπτύξαμε ιδιαίτερες φιλικές σχέσεις, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο κριτήριο στη δουλειά μας. Και στο παρελθόν μπορεί να μην ήμουν φίλη με κάποιους  από τους συνεργάτες μου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάναμε πολύ ωραίες εκπομπές.

Διαβάστε ακόμα:

Το ανατρεπτικό τρέιλερ της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη!