Η TV έχει …μούτρο

Τι περιλαμβάνει το αποψινό τηλεοπτικό μενού;

16:50 ΒΑΛΣ ΜΕ 12 ΘΕΟΥΣ – ΑΝΤ1

Επεισόδιο 24: Η Αντιγόνη παίρνει το Μηνά απ΄ το νοσοκομείο και του λέει να πάει να μείνει λίγες μέρες σπίτι της για να τον φροντίζει, αφού κανόνισε να μείνει η Σοφία με τους γονείς της. Ο Μηνάς, όμως, δε θέλει να ζούνε άλλο σαν παράνομοι κι η Αντιγόνη του υπόσχεται ότι θα του γνωρίσει τη Σοφία. Η Ναταλία βρίσκει τον Κωστή πιωμένο στο ξενοδοχείο του και του δίνει συμβουλές για να πλησιάσει τη Σοφία. Πάνω στην κουβέντα, έρχονται κοντά κι η Ναταλία αναστατώνεται πολύ. Η Αλίκη πετάει μπηχτές στο Δημήτρη για το διαμέρισμα που αγόρασε και ο Δημήτρης υποψιάζεται ότι κάτι ξέρει για τη Μίνα, ενώ η Μαρίνα ζητάει τη βοήθεια του Δημήτρη για να πιάσει το Νικήτα στα πράσα με την ερωμένη του. Στο μεταξύ, ο Λευτέρης κάνει πρόταση γάμου στην Ελπίδα, ενώ η Κλαίρη ψάχνει να βρει σε ποιον ανήκει το κινητό της Ναταλίας.

19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 209: Η Χρύσα εξομολογείται στη Φαίη ότι αυτή κατέδωσε τον Σταύρο και τον έστειλε στη φυλακή. 'Οταν έρχεται ο 'Αρης να πάρει τη Χρύσα, η Φαίη έχει μια συζήτηση μαζί του και τον ρωτά αν ήταν και αυτός στο κόλπο για τη σύλληψη του Σταύρου. Του μιλά με πολύ σκληρά λόγια και ο 'Αρης φεύγει από το σπίτι της ένα ράκος. Στο μεταξύ, ο Σταύρος παίρνει την πολυπόθητη άδεια και χαίρεται για τις λίγες μέρες που θα βρεθεί εκτός της φυλακής, προκειμένου να δώσει τις εξετάσεις του. Ο Γιάννης συνέρχεται και η Μαντώ τον διαβεβαιώνει πως τα δύσκολα πέρασαν… Η 'Αννα πηγαίνει στην κλινική του Μπίλυ, χωρίς να αντιληφθεί ότι την παρακολουθούν. Ο 'Αρης τα βάζει με τη Χρύσα και τη ρωτά γιατί είπε στα κορίτσια για το ρόλο της στη σύλληψη του Σταύρου. Στο μεταξύ, η Λίνα λέει στη Μαντώ πως είδε το αυτοκίνητο που χτύπησε τον Γιάννη.

22:00 ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ – STAR

Ο Άρθουρ Μπίσοπ είναι ένας πληρωμένος δολοφόνος, ένας στυγνός επαγγελματίας, ένας ψυχρός εκτελεστής. Ιδανικός θα έλεγε κανείς για ένα τέτοιο φύσης «επάγγελμα». Είναι απόλυτα αποστασιοποιημένος από κάθε συμβόλαιο που αναλαμβάνει, ενώ το έχει σαν αρχή να μη δημιουργεί οποιουδήποτε είδους σχέση με τα θύματά του. Για εκείνον είναι μία δουλειά σαν όλες τις άλλες και κάποιος πρέπει να την κάνει. Όλα αυτά αλλάζουν όμως όταν ο μέντοράς του, στο επάγγελμα αυτό, δολοφονείται. Ο Άρθουρ πλέον ζητάει εκδίκηση, ψάχνει να βρει τους υπεύθυνους για τη δολοφονία και να επιβάλλει ο ίδιος τον νόμο, η υπόθεση είναι πιο προσωπική από ποτέ. Η κατάσταση περιπλέκεται περαιτέρω όταν ο γιός του δολοφονημένου βρίσκει τον Άρθουρ και του ζητάει να τον εκπαιδεύσει για να σκοτώσουν μαζί τους υπεύθυνους για τον θάνατο του πατέρα του.

22:30 MASTERCHEF – MEGA

Επεισόδιο 58: Μια δοκιμασία με «ξεχωριστό θέμα» περιμένει τους οχτώ καλύτερους του διαγωνισμού! Πρέπει να φτιάξουν πιάτα εμπνευσμένα από την ασιατική κουζίνα. Πόσο εξοικειωμένοι είναι με αυτήν την κουζίνα οι διαγωνιζόμενοι; Η απόδοσή τους πρέπει να είναι υψηλού επιπέδου, γιατί ένας από τους κριτές τους είναι ο κορυφαίος εκπρόσωπος αυτής της κουζίνας στη χώρα μας. Θα καταφέρνουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις;

Διαβάστε ακόμα:

Αυτοψία στις Σκουριές