Η Σμαράγδα Καρύδη απαντάει στο εάν δέχτηκε πρόταση για την πρωινή εκπομπή του Mega

“Δεν ήμουν μια παρουσιάστρια οπότε εάν δεν πήγαινε καλά δε θα μου ξαναέδιναν εκπομπή”

Η Σμαράγδα Καρύδη έδωσε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για τον έρωτα , την νέα συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη, το Celebrity Game Night,αλλά και για το εάν δέχτηκε πρόταση από το κανάλι για να αναλάβει την πρωινή εκπομπή.

Δεύτερη σεζόν για το Celebrity Game Night. Που πιστεύεις 'οτι οφείλεται η επιτυχία της εκπομπής; Είναι ωραίο το consept. Από την πρώτη στιγμή που είδαμε την αμερικάνικη εκδοχή το θεώρησα πολύ ωραίο και για αυτό αποφάσισα να το κάνω. Είναι διασκεδαστικό. Εκτός από αυτό προέκυψε καλά και με μένα και με τους παίκτες. Νιώθουμε άνετα και κάνουμε την πλάκα μας χαλαρά. Όσοι έχουν έρθει ως τώρα έχουν περάσει 'οντως καλά στο παιχνίδι και νομίζω ότι αυτό φαίνεται.

Στη συνέντευξη που έδωσες στον Μάρκο Σεφερλή είχες πει ότι “δε φανταζόμουν ότι θα παρουσιάζω το οτιδήποτε Θεωρείς πως πήρες ένα ρίσκο το οποίο απέδωσε; Δεν το είδα σαν ρίσκο. Τα πράγματα τα βλέπω πιο απλά και δεν τα ονομάζω. Αφήνομαι σε πράγματα που μου αρέσουν . Δεν είναι και κάτι φοβερό να μην πάει καλά μια εκπομπή. Δεν ήμουν μια παρουσιάστρια οπότε εάν δεν πήγαινε καλά δε θα μου ξανά έδιναν εκπομπή. Δεν ήταν αυτό το όνειρό μου. Ή θελα βέβαια εξαρχής να το κάνω καλά και είχα και έναν φόβο πως θα το κάνω. Αλλ'α μου αρέσει να κάνω και πράγματα καινούργια.

Σου αρέσει που αντιμετωπίζεις προκλήσεις και καινούργια πράγματα;Μου αρέσουν τα καινούργια γιατί βαριέμαι τα παλιά. Ωστόσο κάτι γίνεται δεν είμαι ιδιαίτερα του ρίσκου. Τελικά σου έγινε πρόταση για την πρωινή ζώνη;

Τελικά σου είχε γίνει πρόταση για την πρωινή εκπομπή; ;Oχι ποτέ.Γράφεται κάτι, γίνεται ανακύκλωση και μετά πρέπει να απαντάς για κάτι που δεν υφίσταται 

πηγή:ΤV ΖΑΠΠΙΝΓΚ