Η εξομολόγηση του Γιώργου Παπαδάκη: «Με πρόσβαλε, με καταξεφτίλισε»!

«Ανάθεμα και αν ξέρουν -όχι όλοι, ορισμένες από αυτές ή μία από αυτές- τι σημαίνει τηλεοπτικό στούντιο. Μόνο ως καλεσμένη έχει πάει 2-3 φορές»...

«Θα μπορούσαμε να κάνουμε και κόμμα, γιατί έχοντας βάλει ένα στόχο, αυτός επετεύχθει.», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης σήμερα το πρωί, διακόπτοντας την κανονική ροή της εκπομπής. Ο παρουσιαστής θέλησε να κάνει αναφορά στην προσωπική επίθεση που δέχτηκε για τη φράση «φέρτε πίσω τα κλεμμένα».

«Πριν από 3-4 χρόνια ακούσαμε τα εξ αμάξης! Είπανε πολλά… Εμένα δεν με ενόχλησε που ακούσαμε από πολιτικούς, αλλά που εγώ προσωπικά άκουσα από συναδέλφους. Από τότε άρχισε η ιστορία ότι μεγαλύτερος λαϊκιστής της ελληνικής τηλεόρασης είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Επειδή για έξι μήνες είχα γράψει με δική μου ευθύνη στο πάνω μέρος της οθόνης «φέρτε πίσω τα κλεμμένα». Τότε, συνάδελφοί μου κριτικοί, που ανάθεμα και αν ξέρουν -όχι όλοι, ορισμένες από αυτές ή μία από αυτές- τι σημαίνει τηλεοπτικό στούντιο, -μόνο ως καλεσμένη έχει πάει 2-3 φορές- με πρόσβαλε, με καταξεφτίλισε για το «φέρτε πίσω τα κλεμμένα»! Και τώρα γίνεται νόμος τους κράτους. Δεν αποτελεί μια προσωπική δικαίωση; Δεν θα μπορούσα να κάνω κι εγώ το δικό μου κόμμα, τον «Γκρεμό» που ονειρευόμουνα; Συγνώμη για την προσωπική παρέμβαση, αλλά πρέπει κι εγώ κάποια στιγμή ως παπαδακιστής να πω τα δικά μου.», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Παπαδάκης, με αφορμή τις δημοσκοπήσεις, ανέφερε με χιούμορ: «Εγώ δεν τις πολυπιστεύω τις δημοσκοπήσεις. Ας πούμε ότι εγώ αναθέτω σε μια εταιρεία δημοσκοπήσεων να κάνει έρευνα για το ποια πρωινή εκπομπή είναι καλύτερη. Τον Καμπουράκη θα βγάλει πρώτο -που είναι αδερφός και φίλος- ή τον Λυριτζή και τον Οικονόμου; Εμένα θα βγάλει! Γιατί ο πελάτης έχει πάντα δίκιο»!

Διαβάστε ακόμα: