Η Ευρυδίκη στο JoinUs

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κουβεντιάζει με τον Χρήστο Δάντη.

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, η Ευριδίκη κάθεται στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και μιλάει για τους χωρισμούς της, τον γιο της που έγινε 19 και εξομολογείται πως αισθάνεται ακόμα κοριτσάκι.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κουβεντιάζει με τον Χρήστο Δάντη για τους τέσσερις γάμους που έχει κάνει αλλά και για τα “δύσκολα” διαζύγια του.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει πίτσα φοκάτσια και γλυκό αχλάδι ποσέ με κόκκινο κρασί και παγωτό σοκολάτα υγείας ενώ η Υπατία Παπασταμάτη φτιάχνει sloppy Joes.

Η Μαρία Χολέβα και ο Δημήτρης Πέππας κάνουν μάθημα σωστής διατροφής στα παιδιά. Η Βάλια Νούσια μας δείχνει διαφορετικούς και χρήσιμους τρόπους για το πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προϊόντα που έχουμε ήδη στο σπίτι μας.

Η Μυρτώ Κάζη με τη βοήθεια της παιδιάτρου, Κατερίνα Κατσιμπάρδη, εξηγεί στις νέες μανούλες, οτιδήποτε πρέπει να ξέρουν για την αλλαγή της πάνας. Η Βίλλυ Τριπολλίτου κάνει surfset, γυμναστική πάνω σε σανίδα, ιδανική για ενδυνάμωση και καλή ισορροπία του σώματος.

Πήγαμε στο εργοστάσιο της CocoMat στην Ξάνθη προκειμένου να δούμε βήμα-βήμα πώς φτιάχνεται ένα ολοκληρωμένο σύστημα ύπνου. Η Αννούσα Μελά δείχνει τι συνδυασμούς μπορούμε να κάνουμε φέτος με τις μπότες, για να είμαστε στιλάτες.

Πηγαίνουμε σινεμά και βλέπουμε την ταινία “Δίπλα στη θάλασσα” με τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί και την ταινία “Η κόρη του Ρέμπραντ” του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Συναντάμε τη Ναταλία Δραγούμη και μοιραζόμαστε την αγάπη της για τα κατοικίδια της, το σκύλο και τη γάτα της.

Για το τέλος, ο πλαστικός χειρουργός, Θανάσης Αθανασίου, μας δείχνει με τι τρόπο μπορούμε να αποκτήσουμε το σώμα που θαυμάζουμε στα αγάλματα των αρχαίων Ελλήνων.