Η Έντα κάνει τα πάντα για να βρει την κόρη της!

ΔΕΙΤΕ όλες τις εξελίξεις στα αγαπημένα σας σίριαλ

 ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ- MEGA 19:00

Επεισόδιο 114: Η Εντά συνεχίζει απεγνωσμένα τις προσπάθειες για να βρει τη Γιαγμούρ. Στρέφεται σε όποιον μπορεί να τη βοηθήσει αλλά ο Χαρούν αντιτίθεται σθεναρά. Εκείνη, όμως, δεν το βάζει κάτω… Με τη βοήθεια του Αράς πηγαίνει στο σπίτι της οικογένειας Αρσλάνλι.

SILA – MEGA 21:00

Επεισόδιο 57: Ο Μποράν, με το όπλο στραμμένο στον Τζιχάν, είναι τόσο βυθισμένος στο μίσος που δεν ξέρει αν μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό του. Η Σιλά, διωγμένη από την Κεβσέρ, έχει καταρρεύσει στη μέση της αυλής και δεν μπορεί να σηκωθεί. Ο Φιρούζ μαθαίνει τα νέα για τον Τζιχάν και τρέχει να προλάβει την καταστροφή. Ο Μποράν βρίσκει τη Σιλά σε κακή κατάσταση και τη γυρίζει σπίτι, σοκαρισμένος από τη συμπεριφορά των γονιών του. Στην Κωνσταντινούπολη, ο Εμρέ έχει μια σοβαρή συζήτηση με τον πατέρα του…

ASI – ANT1 22:00

Επεισόδιο 41: Ο Ντεμίρ στη φυλακή περνάει δύσκολα. Η Ασί, αν και τον επισκέπτεται κάθε μέρα, εκείνος αρνείται να τη δει. Ο Ιχσάν για βρει αποδεικτικά στοιχεία υπέρ του Ντεμίρ, ξεκινάει να ψάχνει το παρελθόν της Σαρμασίκ. Ο Ντεμίρ σκέφτεται ότι η Ασί θα τον θεωρεί ένοχο για το έγκλημα. Ο Κερίμ που έχει κουραστεί να τσακώνεται με τη Ντεφνέ, πηγαίνει να μείνει σε ξενοδοχείο. Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ιχσάν και η Σουχεϊλά βρίσκονται στα Άδανα και εκεί μαθαίνουν μια σημαντική πληροφορία: ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος! Την ίδια στιγμή όμως, ο Ντεμίρ παίρνει μια λάθος απόφαση. ..

ΤWO AND HALF MEN- ALPHA 21:00

Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκονται οι ζωές δύο αδερφών, του αμετανόητου εργένη Charlie (Charlie Sheen) και του Alan Harper (Jon Cryer), οι οποίες ανατρέπονται όταν ο δεύτερος μετακομίζει στο σπίτι του πρώτου στην παραλία του Μαλιμπού, μαζί με τον γιο του Jake (Angus T. Jones). Η συγκατοίκηση των δυόμισι ανδρών γίνεται αφορμή για μία σειρά ευτράπελων καταστάσεων στις οποίες κυρίαρχο ρόλο παίζουν οι γυναίκες που τους περιβάλλουν.

Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ- ΣΤΑΡ 22:00

Υπόθεση:  «Δεν το είδες, έτσι δεν είναι;». Αυτές ήταν οι τελευταίες λέξεις της συζύγου του δημοσιογράφου Τζον Κλάιν, λίγο προτού πεθάνει σε αυτοκινηστικό δυστύχημα, και που ανακάλεσε στη μνήμη του ο τελευταίος μόλις βρέθηκε, 2 χρόνια αργότερα και τελείως ανεξήγητα, σε μια μικρή πόλη της Βιρτζίνια. Διότι, τον τελευταίο καιρό, οι κάτοικοί της έχουν κυριευθεί από τον φόβο και οι αστυνομικοί δέχονται έντρομες μαρτυρίες για την εμφάνιση αλλόκοτων, ιπτάμενων πλασμάτων. Τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τη μαζική αυτή ψύχωση; Πώς συνδέονται αυτά τα περιστατικά με το θάνατο της συζύγου του; Όμως ο Τζον είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια, όσο τρομακτική κι αν είναι…

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της τηλεόρασης