Η Ελένη Πετρουλάκη στο Zappit: «Θέλω να κάνω ένα βήμα μπροστά!»

Τα νέα επαγγελματικά της σχέδια!

Η Ελένη Πετρουλάκη μετακόμισε, αλλά δεν πήγε πολύ μακριά! Όχι δεν άλλαξε σπίτι αλλά επαγγελτική στέγη σε ότι αφορά τα Νότιας Προάστια γιατί το Asana στη Κηφισιά παραμένει στην ίδια διεύθυνση! Η όμορφη γυμνάστρια λοιπόν μετά απο πρόταση, σκέψη και καλή συζήτηση αποφάσισε να προχωρήσει σε συγχώνευση και έτσι το Asana από τη Γλυφάδα να συστεγάζεται πια μαζί με το GYM tonic.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Πετρουλάκη δεν είναι ιδιοκτήτρια των γυμναστηρίων. Ανήκουν σε συνεργάτες και εκείνη έχει κάνει παραχώρηση δικαιώματος χρήσης του ονόματος. Υπάρχουν εκπαιδευτικά προγράμματα για όλους τους γυμναστές και εκείνη είναι υπεύθυνη για τη διαφήμιση και την επικοινωνία της προσπάθειας.

H Ελένη Πετρουλάκη δηλώνει στο «Zappit» ενθουσιασμένη για τη συνεργασία:

«Θέλω να κάνω ένα βήμα μπροστά! Ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα στερεότυπα, πηγαίνουμε ένα βήμα παραπέρα. Είναι αυτή η αίσθηση, που σε κάνει να νιώθεις υγιής, δυνατός, αισιόδοξος και γεμάτος όρεξη για τη ζωή» . Φυσικά τώρα το καλοκαίρι ετοιμάζει διάφορα προγράμματα με γιόγκα και όχι μόνο σε διάφορα παραλιακά στέκια που εκεί, στην άμμο θα παρελάσουν τα πιο όμορφα κορμιά αλλά και κορμιά για «φτιάξιμο»!