Γιάννης Βούρος: «Δέχομαι πυρά από έναν συγκεκριμένο συνάδελφό σας…»

«Δεν έμεινα ποτέ σε "ταμπέλες" και ποτέ δεν με αφορούσαν»

Ο Γιάννης Βούρος, καλλιτεχνικός διευθυντής στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και πρωταγωνιστής στην παράσταση «Θεός της σφαγής», μιλάει για τον διπλό του ρόλο στον Βασίλη Μπουζιώτη και το περιοδικό HELLO

«Δεν έμεινα ποτέ σε «ταμπέλες» και ποτέ δεν με αφορούσαν. Είμαι πάντα ηθοποιός που έχω πια και την ευθύνη ενός κρατικού οργανισμού, για τον οποίο δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Έχω βαρύ φορτίο στις πλάτες μου, κάποιες φορές μοιάζει ασήκωτο, αλλά στέκομαι όρθιος στα πόδια μου και προχωρώ μπροστά. Δεν είναι δικό μου το στοίχημα, είναι ένα στοίχημα που έχω βάλει για 380 οικογένειες. Ξυπνάω και κοιμάμαι με προβληματισμούς και σκέψεις για την καλύτερη πορεία του ΚΘΒΕ. Δύσκολο το έργο που έχω να φέρω σε πέρας, αλλά θέλω να πιστεύω ότι με την αρωγή της πολιτείας θα πάνε όλα καλά. Πρέπει να μας στηρίξει το κράτος και να μην αδιαφορεί για τον πολιτισμό που είναι η ιστορία του και η κληρονομιά του. Πρέπει!

Τρώτε «πυρά» σε αυτό τον αγώνα που δίνετε.

«Από έναν συγκεκριμένο συνάδελφό σας, που δεν θα κατονομάσω. Δέχομαι την κριτική, μα όχι την εμπάθεια, την εμμονή και τη μανία που καταντά να γίνεται ακόμα και ύποπτη».

Διαβάστε ακόμα:

Συνελήφθη ο Γιάννης Βούρος για χρέη στο Δημόσιο