Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην ΕΤ1

Τι περιλαμβάνει το αποψινό τηλεοπτικό μενού;

11:00 και 18:00 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ – ΕΤ1

Με απευθείας μεταδόσεις,η ΕΤ1 θα καλύψει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που διεξάγεται στο Γκέτεμποργκ από την 1η έως τις 3 Μαρτίου 2013.

Οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες του Κώστα Φιλιππίδη στο επί κοντώ των ανδρών, ο οποίος έχει την τρίτη καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη και το δίδυμο στο μήκος των ανδρών Γιώργο Τσάκωνα και Λούη Τσάτουμα, οι οποίοι διεκδικούν μετάλλιο. Δείτε ακόμα, την προσπάθεια της Νικόλ Κυριακοπούλου στο επί κοντώ των γυναικών, αλλά και του Κώστα Μπανιώτη στο ύψος, ο οποίος έχει πολλές διακρίσεις στον κλειστό στίβο.

Την Παρασκευή 1η Μαρτίου οι αγώνες θα μεταδοθούν από τις 11.00 έως 14.40 και από τις 18.00 έως τις 21.00. Το Σάββατο 2 Μαρτίου από τις 12.30 έως τις 15.50 και από τις 17.00 έως τις 20.30 και την Κυριακή 3 Μαρτίου από τις 12.00 έως τις 15.20 και από τις 17.30 έως τις 20.00.

Τους αγώνες περιγράφουν οι δημοσιογράφοι Νίκος Τσώνης, Μιχάλης Μανουηλίδης και Μάκης Τσίλκος.

16:50 ΒΑΛΣ ΜΕ 12 ΘΕΟΥΣ – ΑΝΤ1

Η Ναταλία, διπλά αναστατωμένη απ΄την ξαφνική εξαφάνιση της Αγραφιώτου και την επίσκεψη της μυστηριώδους Κλαίρης, ετοιμάζεται να συναντήσει τον αγαπημένο της στο σπίτι του, χωρίς να ξέρει τι της επιφυλάσσει η μοίρα. Ενώ την ίδια στιγμή, ο Κωστής προσπαθεί φιλότιμα να ισορροπήσει στην τεντωμένη κλωστή που είναι πια η σχέση του με την μικρή του κόρη, η οποία θα κληθεί να γνωρίσει και «επίσημα» πια, τον νέο φίλο της μητέρας της. Και παρ΄όλο που ο Δημήτρης αναγκάζεται να υποκύψει στην απαίτηση της Μαρινας να παγιδέψουν το Νικήτα με την ερωμένη του στο περίφημο διαμέρισμα της ερωμένης του, δεν έχει -όπως και κανείς τους- υπολογίσει, πως η Αλίκη, έχει αποφασίσει να ανακαλύψει μόνη της τι συμβαίνει και θα επισκεφτεί εντελώς αναπάντεχα τη Μίνα…

19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 210: Η Μαντώ μιλά με το γιατρό του νοσοκομείου και, με φωνή που τρέμει, ανακοινώνει στα παιδιά ότι ο Γιάννης δεν πρόκειται να ξαναπερπατήσει… Η Φαίη αποφασίζει να επιστρέψει επιτέλους στην Αθήνα, ενώ η Εύα ψάχνει απεγνωσμένα να βρει τρόπο να τη σταματήσει. Ο Ρώσος ζητάει τα ρέστα από τον Σάκη, ο οποίος με έκπληξη μαθαίνει πως η Χρύσα ήταν αυτή που κατέδωσε τον Σταύρο στην αστυνομία. Η Φαίη γυρίζει τυχαία στο νοσοκομείο για να πάρει τα κλειδιά της και βλέπει τον πατέρα της να χαίρει άκρας υγείας και να μιλάει με την Εύα. Φεύγει αμέσως αγανακτισμένη. Ο Ρώσος εξομολογείται στη Βίκυ τον έρωτά του για τη Χρύσα. Ο Γιάννης παραπονιέται στη Μαντώ πως δεν νιώθει τα πόδια του, αλλά εκείνη δεν τολμά να του πει την οδυνηρή αλήθεια… Η Φαίη λέει στον Σταύρο όσα του είπε η Χρύσα και αυτός μένει άφωνος όταν μαθαίνει πως εκείνη τον κατέδωσε στην αστυνομία…

21:00 THE CLOSER – STAR

6ος Κύκλος – Επεισόδιο 13
Τα σχέδια των διακοπών της Μπρέντα και της ομάδας της αλλάζουν ξαφνικά όταν ένας άντρας τραυματίζεται σοβαρά με μαχαίρι ενώ ο δράστης παρασύρεται νεκρός από ένα περιπολικό, που κατευθυνόταν στο σημείο για βοήθεια. Η έρευνα παίρνει ακόμα πιο δραματική τροπή, όταν ο νεκρός δράστης αποδεικνύεται ότι είναι ο πατέρας του θύματος…

22:05 ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΑΖ (ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ) – ΝΕΤ

Μια φιλόδοξη δραματική σειρά που παρουσιάζει την κοινωνική ζωή στο Λονδίνο κατά την περίοδο 1931 – 1933 μέσα από τις περιπέτειες ενός τζαζ συγκροτήματος που αποτελείτο από μαύρους μουσικούς και του οποίου ηγείται ο πιανίστας Λούις Λέστερ, καταγράφοντας παράλληλα τις προσπάθειές τους να αναρριχηθούν σε μια εποχή μεγάλων αλλαγών.
Σε μια μεταβατική περίοδο για την Βρετανία, λίγο μετά το οικονομικό κραχ του ’29 και το ξέσπασμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η τζαζ κυριαρχούσε στη μουσική σκηνή. Τα μέλη του συγκροτήματος καταφέρνουν να γίνουν γνωστά στην υψηλή κοινωνία του Λονδίνου παίζοντας σε ακριβά ξενοδοχεία και κλαμπ, όμως, λόγω του χρώματός τους πρέπει να κινούνται στην αφάνεια. Ο ξαφνικός θάνατος ενός από τα μέλη του συγκροτήματος βάζει σε δοκιμασία όλους τους υπόλοιπους, τις φιλίες τους, τους έρωτές τους, αλλά θέτει και ζητήματα σχετικά με τη φυλετική ισότητα και τις ηθικές αξίες.

Ο Στάνλεϊ, συντάκτης στο μουσικό περιοδικό Music Express χάνει το τέλος του σόου του συγκροτήματος Louis Lester Band, αλλά μετά τις διθυραμβικές κριτικές που ακούει αποφασίζει να ρισκάρει και να τους κλείσει μια συνέντευξη στο περιοδικό του. Το συγκρότημα παίζει στο Imperial Hotel μπροστά σε ένα κοινό ηλικιωμένων που δεν έχουν δει ποτέ τους μαύρους μουσικούς. Πολλοί από αυτούς φεύγουν εξοργισμένοι, αλλά μια ομάδα της καλής κοινωνίας εντυπωσιάζεται και τους καλεί να παίξουν στο ιδιωτικό πάρτι του Πρίγκιπα Γεώργιου. Τα αδέρφια Τζούλιαν και Πάμελα Λάσκομπ γίνονται φίλοι με τους μουσικούς και τους φέρνουν σε επαφή με την υψηλή κοινωνία του Λονδίνου. Ο Τζούλιαν φλερτάρει με την τραγουδίστρια Τζέσι, ενώ η Πάμελα συνάπτει σχέση με τον Στάνλεϊ.
Το συγκρότημα αρχίζει να απολαμβάνει ανέσεις σε πολυτελή δωμάτια ξενοδοχείων, όμορφα ρούχα και πλούσια γεύματα. Όταν όμως ο Γουέσλεϊ, ο μάνατζερ του συγκροτήματος, απαιτεί επέκταση των συμβολαίων τους με το ξενοδοχείο, ο ιδιοκτήτης του κάνει αναφορά στην Υπηρεσία Μεταναστεύσεως και τον απελαύνουν. Το συγκρότημα αναγκάζεται να συνεχίσει χωρίς αυτόν.

Ο Στάνλεϊ φιλοξενεί το συγκρότημα στο εξώφυλλο του περιοδικού The Music Express, πεπεισμένος πλέον ότι θα γίνει το μεγαλύτερο συγκρότημα στη Βρετανία. Τα μέλη του συγκροτήματος βρίσκονται πλέον υπό την προστασία και τη χρηματοδότηση της πλούσιας χήρας Λαίδη Λαβίνια Κρεμόουν που καλεί το ραδιόφωνο του BBC να καλύψει τη συναυλία τους. Το σόου τους μεταδίδεται και βγάζουν και δίσκο. Θαυμαστές περιμένουν για αυτόγραφο έξω από το ξενοδοχείο. Τελικά τα κατάφεραν!

Ο Λούις, αρχηγός του συγκροτήματος, παρατηρεί ότι ο Τζούλιαν συνεργάζεται με τον αινιγματικό αμερικανό επιχειρηματία κ. Μάστερσον. Διοργανώνεται άλλη μια μουσική βραδιά για τους πρίγκιπες. Η Τζέσι όμως, η τραγουδίστρια, δεν αισθάνεται καλά και μένει πίσω στο ξενοδοχείο. Όταν ο Λούις επιστρέφει τη νύχτα βλέπει από μακριά στον διάδρομο τον Τζούλιαν να φεύγει τρέχοντας. Πλησιάζει και σοκαρισμένος βρίσκει την Τζέσι έξω από το δωμάτιό της αιμόφυρτη με ένα τραύμα στο κεφάλι.

Η Τζέσι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ θαυμαστές και Τύπος συγκεντρώνονται απ’ έξω. Ο Λούις ανακρίνεται από την αστυνομία και αναφέρει ότι είδε τον Τζούλιαν στο ξενοδοχείο εκείνο το βράδυ, παρά το υποτιθέμενο άλλοθι του Τζούλιαν ότι εκείνη την ώρα ήταν σε τρένο προς το Παρίσι. Στον Λούις λένε πως δεν θεωρείται ύποπτος, μιας και τον είδαν να μπαίνει στο ξενοδοχείο λίγο πριν βρεθεί η Τζέσι. Εν τω μεταξύ το συγκρότημα πρέπει να συνεχίσει τις εμφανίσεις τους, ακόμα και χωρίς την Τζέσι. Ως εκ θαύματος η Τζέσι συνέρχεται από το κώμα και αρχίζει να επικοινωνεί με το περιβάλλον, αλλά δεν μπορεί να περιγράψει τι της συνέβη.

Οι φίλοι περνούν μια συναρπαστική παραμονή Πρωτοχρονιάς στο πάρτι της Λαίδης Κρέμοουν, ενώ οι πωλήσεις του περιοδικού εκτοξεύονται και το συγκρότημα είναι πλέον διάσημο. Ο Στάνλει καταφέρνει με κόλπο να κλείσει τον Λούις να παίξει πιάνο στο πάρτι της Γερμανικής Πρεσβείας, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι οι Γερμανοί είναι ρατσιστές. Το κοινό αποχωρεί αγανακτισμένο, ενώ οι φίλοι πανηγυρίζουν, θεωρώντας ότι έκαναν μια μικρή αντίσταση κατά του ρατσισμού. Η ευτυχία τους όμως εξαφανίζεται γρήγορα, όταν ακούν τα άσχημα νέα: η Τζέσι είναι νεκρή.
Μετά τον θάνατο της Τζέσι, ο κύκλος στενεύει γύρω από τον Λούις. Δεν ξέρει πού να στραφεί και ποιόν να εμπιστευτεί και φυσικά ο θάνατος της κοπέλας επηρεάζει δραστικά τις ζωές όλων των μελών του συγκροτήματος. Ο Λούις αναγκάζεται να κρυφτεί. Κάποιοι από τους στενούς του φίλους στρέφονται εναντίον του, ενώ η βοήθεια έρχεται από εκεί που δεν το περιμένει. Ο Στάνλει θα αναγκαστεί να επιλέξει ανάμεσα στην καριέρα και τους φίλους του. Η ιστορία κλιμακώνεται με δραματικό τρόπο για όλους. Ο Λούις προσπαθεί να διαφύγει από την Αγγλία κυνηγημένος από τον νόμο…

Eπεισόδιο 1: Η εκρηκτική, δραματική ιστορία ενός συγκροτήματος μαύρων μουσικών τζαζ που εκτυλίσσεται τη δεκαετία του ’30, την ώρα που όλα αλλάζουν. Ο Στάνλεϊ, δημοσιογράφος σε μουσικό περιοδικό, θέλει να βοηθήσει το συγκρότημα του πιανίστα Λιούις Λέστερ. Πραγματικά, τους βοηθάει να γίνουν γνωστοί στο Λονδίνο κι αρχίζουν να παίζουν σε ακριβά ξενοδοχεία. Ένα απ’ αυτά είναι το πολυτελέστατο Imperial Hotel, όπου το κοινό τους είναι ηλικιωμένοι και δεν έχουν ξαναδεί μαύρους μουσικούς! Κάποιοι νεώτεροι θαμώνες όμως εντυπωσιάζονται και τους ζητούν να παίξουν για τον πρίγκιπα Γεώργιο, ο οποίος φλερτάρει με τις τραγουδίστριες Τζέσι και Κάρλα. Τα μέλη του συγκροτήματος απειλούνται με απέλαση για ένα γραφειοκρατικό θέμα κι ο φίλος τους Στάνλεϊ τους σώζει την τελευταία στιγμή. Το συγκρότημα κι οι νέοι τους φίλοι είναι καλεσμένοι σ’ ένα μαγευτικό ταξίδι με τραίνο, του ζάμπλουτου επιχειρηματία Μάστερσον.

Διαβάστε ακόμα:

Φως στο Τούνελ: Τίποτα δε μένει στο σκοτάδι