Έπεσε η αυλαία για το Φως στο Τούνελ – Τι μήνυμα έστειλε η Νικολούλη στον Κοντομηνά;

Αγγελική Νικολούλη

Όλα όσα είπε η γνωστή παρουσιάστρια στο φινάλε της εκπομπής…

Η Αγγελική Νικολούλη και το Φως στο Τούνελ έριξαν τίτλους τέλους για τη φετινή σεζόν. Η γνωστή παρουσιάστρια, αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, τους τηλεθεατές και τον Δημήτρη Κοντομηνά, αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

[dfp_ads id=236982]

«Είναι 22 χρόνια αυτά, 22 χρόνια στο Τούνελ με τη βοήθεια των τηλεθεατών να ψάχνουμε το φως στο σκοτάδι! Και να το καταφέρνουμε με τη δική σας βοήθεια τις περισσότερες φορές. Τόσοι αγνοούμενοι, τόσες υποθέσεις μυστηρίου που με τη βοήθεια και της εκπομπής έχουν αναδειχθεί ως δολοφονίες. Εμείς να φτάνουμε στα δικαστήρια να καταθέτουμε, το δικό μας το λιθαράκι για να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Συνεχίζουμε αυτή την πορεία με τη δική σας στήριξη, τη βοήθεια.

Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω τον πρόεδρό μας τον κύριο Δημήτρη Κοντομηνά για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας δείχνει όλα αυτά τα χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τη νέα σεζόν και με το βασικό αυτό που λέμε “μη χανόμαστε”, εδώ θα βρεθούμε. Να είστε καλά, ευχαριστώ πάρα πολύ από την καρδιά μου για όλα, ευχαριστώ θερμά. Καλό καλοκαίρι», είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Νικολούλη.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη στο κλείσιμο της εκπομπής…