Ελένα Παπαρίζου: Ντύνεται νύφη τον Σεπτέμβριο!

Τα Χριστούγεννα έγινε η πρόταση γάμου και σε λίγους μήνες η όμορφη τραγουδίστρια θα ντυθεί για πρώτη φορά νυφούλα.

Σύμφωνα με το Secret και τη Σπυριδούλα Τριάντου η Έλενα και ο Ανδρέας έχουν ήδη συζητήσει τις λεπτομέρειες του γάμου τους! Η τελετή θα γίνει στον Σεπτέμβριο, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αίγινα που είναι η γενέτειρα του γαμπρού και όχι στη Σουηδία ενώ τις επόμενες μέρες θα κλείσουν και την εκκλησία!

Τόσο η Έλενα όσο και ο Ανδρέας είχαν σαν πρώτη επιλογή την ιδιαίτερη πατρίδα της τραγουδίστριας που είναι η Οξιά Καρδίτσας όμως επειδή θέλουν να μοιραστούν τη χαρά τους με αρκετό κόσμο και να μην ταλαιπωρηθούν, σκέφτηκαν πως στην Αίγινα θα ταξιδέψουν οι φίλοι τους πιο εύκολα!

Η Έλενα έχει την Eurovision στο μυαλό της αυτή τη περίοδο αλλά τίποτα δεν την εμποδίζει να κάνει σχέδια! Από το νυφικό που θα φορέσει μέχρι και τις μπομπονιέρες «Θέλει να κάνει ένα γάμοσαν παραμύθι! Και ο Ανδρέας της βγάζει τον καλύτερό της εαυτό ώστε να κάνει με χαρά όλες τις ετοιμασίες» εκμυστηρεύεται στο Secret κοντινό της πρόσωπο! Το μόνο «αγκάθι» στη σχέση τους είναι το διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του Ράνια! Ο αρχιτέκτονας έχει ήδη παντρευτεί μια φορά και ο γάμος του κράτησε μόλις τέσσερά χρόνια!

Το διαζύγιο βγαίνει από μέρα σε μέρα και έτσι θα είναι και τυπικά «ελεύθερος» για να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του με την Έλενα Παπαρίζου!