Δημήτρης Καμπουράκης: «Δεν πιστεύω ότι θα ανοίξει το MEGA»

Δημήτρης Καμπουράκης

«Από την τηλεόραση το μόνο που μου έχει λείψει είναι...»

Ο Δημήτρης Καμπουράκης με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου, μίλησε στους δημοσιογράφους του Φτιάξε καφέ να στα πω για το ως βλέπει τα πράγματα στο MEGA, αλλά και γενικότερα για την τηλεόραση.

[dfp_ads id=236982]

«Από το MEGA είμαι ένα χρόνο χωρίς πληρωμή. Δεν πιστεύω ότι θα ανοίξει το κανάλι. Μακάρι να ανοίξει δηλαδή, αλλά εγώ δεν το πιστεύω προσωπικά. Άμα ανοίξει θα δουλέψουμε κανονικά σαν άνθρωποι. Άμα ανοίξει και μας πληρώσουν φυσικά θα πάμε να δουλέψουμε. Τώρα είναι τρεις άνθρωποι πλούσιοι που έχουν ρίξει λεφτά εκεί μέσα, είναι brand name, το έχουν και κάθονται και το κοιτάζουν, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Ενώ βγάζει λεφτά από μόνο του. Θα μπορούσε να γίνει μια παστρική δουλειά δηλαδή.

Από την τηλεόραση το μόνο που μου έχει λείψει είναι τα λεφτά της. Είναι μια δουλειά η τηλεόραση. Μπορεί και να ξανακάνω τηλεόραση, αν και νομίζω ότι περνάει η μπογιά μας, μεγαλώνουμε, πέφτουν τα μαλλιά μας, έρχονται καινούρια παιδιά που έχουν ανάγκη από ευκαιρίες», ανέφερε συγκεκριμένα ο Δημήτρης Καμπουράκης.