Δημήτρης Φραγκιόγλου: Αυτός είναι ο λόγος που απέχει από την τηλεόραση τα τελευταία 18 χρόνια!

«Τα γυρίσματα για “Της Ελλάδος τα παιδιά”…».

Συνέντευξη στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και τη Γεωργία Παπαδημητρίου παραχώρησε ο Δημήτρης Φραγκιόγλου, ο οποίος αποκάλυψε τον σοβαρό λόγο που τον κράτησε εκτός τηλεόρασης τα τελευταία 18 χρόνια.

«Τα γυρίσματα για “Της Ελλάδος τα παιδιά” ολοκληρώθηκαν το ‘94. Μέχρι το ’97 ήμουν στην τηλεόραση. Κρατούσα μια επαφή με το Μέσο. Μετά είχε ένα πρόβλημα υγείας η μητέρα μου και θέλησα να αφοσιωθώ εκεί. Αποτραβήχτηκα για κάποια χρόνια και όταν ήταν να επανέλθω, τα πράγματα είχαν αλλάξει τελείως. Ήταν σαν να ξεκινούσα από το μηδέν. Εστίασα τότε στο θέατρο και συνέχισα την πορεία μου με τη θεατρική ομάδα», είπε ο Δημήτρης Φραγκιόγλου. 

Για τους “Απαράδεκτους”, αλλά και για πώς μπήκε στη σειρά: «Ήταν μία από τις συναντήσεις μας με τη Δήμητρα. Έτσι κάνουμε με τη Δήμητρα. Κατά καιρούς ανταμώνουμε, χανόμαστε και πάλι από την αρχή. Στους “Απαράδεκτους” μπήκα από το 11ο επεισόδιο και μετά. Έγραφα τα stories. Βρίσκαμε το θέμα κάθε φορά, να έτσι όπως μιλάμε τώρα, και γράφαμε τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο».