Δημήτρης Αρβανίτης: «Του είπα …εσύ δεν αξίζεις να είσαι στο δικό μου team!»

«Τους ανθρώπους που δεν μπορούν να είναι όπως πρέπει, ακόμα και μεγάλα ταλέντα να είναι...»

Έχει σκηνοθετήσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Ο Δημήτρης Αρβανίτης μιλώντας στο περιοδικό YOU και στον Παναγιώτη Μουλόπουλο αποκάλυψε πόσο αυστηρός είναι ο ίδιος σε ορισμένα θέματα και μίλησε για ηθοποιούς που έχει στη «μαύρη λίστα», αλλα και για κάποιον που απομάκρυνε…

«Υπάρχει κάποιος που να μη θέλετε να ξανασυνεργαστείτε;
Εννοείται ότι έχω κι εγώ τη δική μου μαύρη λίστα μέσα στο μυαλό μου, με ανθρώπους που δεν συμπεριφέρονται σωστά στο γύρισμα και έχουν κακή αύρα με τους συναδέλφους τους. Επίσης, εγώ έχω το προτέρημα να μιλάω ευθέως στους συνεργάτες μου και σε όποιον δεν αρέσει… δεν με νοιάζει καθόλου. Υπάρχουν κάποιοι που είναι αδιάβαστοι, αργοπορημένοι, δημιουργούν προβλήματα και είναι ηθοποιοί – σπιούνοι! Τους ανθρώπους που δεν μπορούν να είναι όπως πρέπει – ακόμα και μεγάλα ταλέντα να είναι – ή τους διώχνω στη μέση της σειράς ή δεν τους ξαναπαίρνω ποτέ!

Όπως συνέβη και πρόσφατα, αφού απομακρύνθηκε ένας ηθοποιός…
Ακριβώς! Ένας ηθοποιός είχε βγει το προηγούμενο βράδυ και ήρθε βρώμικος, ψέλιζε και του είπα: «Εσύ δεν αξίζεις να είσαι στο δικό μου team». Κάθισα όλο το Σαββατοκύριακο και άλλαξα το ρόλο του. Έπαιξε ακόμα δυο μέρες και τελείωσε!