Δείτε τα τρέιλερ των Ράδιο Αρβύλα – Σατιρίζουν ακόμα και τον Γιάννη Λάτσιο!

Τα δύο νέα τρέιλερ του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του.

Επιστρέφουν τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στις 23:00, πλέον και επισήμως, αφού τα νέα τρέιλερ της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα παίζουν ήδη στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο Αντώνης Κανάκης και η υπόλοιπη θεσσαλονικιώτικη παρέα θα έρχεται τρεις φορές την εβδομάδα, Δευτέρα – Τετάρτη, με μοναδικό στόχο να μας φτιάξει τα βράδια μας και να μας κάνει να γελάσουμε πολύ. 

Το πρώτο τρέιλερ

«ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ», γράφει η κάρτα που εμφανίζεται στην οθόνη και ακολουθεί ο Dr. Tr. Eloyatros (Δρ Τρελόγιατρος), ο οποίος αναφέρει: «Πρόσφατα στην Ελλάδα παρατηρήθηκε μια έξαρση ψυχοπάθειας και διπολικής διαταραχής. Δηλαδή, κόσμος χτυπιέται, φωνάζει, βλέπει οράματα με αρχαίους, όπως ο κύριος αυτός»…

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Άδωνι Γεωργιάδη και ο Dr. Tr. Eloyatros επανέρχεται λέγοντας: «Οι μέχρι τώρα μελέτες έδειξαν ότι αυτά τα κρούσματα οφείλονται στην έλλειψη μιας συγκεκριμένης τηλεοπτικής εκπομπής»…

Το δεύτερο τρέιλερ

Από τα δίχτυα των Αρβύλα δεν γλιτώνουν ούτε οι τουρκικές σειρές. Ο μεταγλωτισμένος …μεγαλοπρεπής Σουλεϊμάν γίνεται έξαλλος με την επιστροφή της εκπομπής στο prime time και θυσιάζει τον απεσταλμένο του στη Χαλκιδική, ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει τον Γιάννη Λάτσιο να μην εντάξει το Ράδιο Αρβύλα στο φετινό πρόγραμμα του καναλιού.

«Τζάμπα σε έστειλα ένα μήνα στη Χαλκιδική να παίζει ρακέτες με τον Λάτσιο!» λέει ο σουλτάνος, ενώ ο υπηρέτης ρίχνει το βάρος της ευθύνης στον Κανάκ Πασά!

Όπως καταλάβατε οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν με την καλύτερη διάθεση από ποτέ!

Διαβάστε ακόμα:

Η νυχτερινή αντεπίθεση που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1

Ο σωσίας του Αντώνη Κανάκη είναι πρωταγωνιστής ταινιών πορνό!