Χάρης Βαρθακούρης: «Μπήκαμε μέσα και βάλαμε τα κλάματα γιατί ήταν θέαμα σοκαριστικό…»

«Τα μόνα που σώθηκαν ήταν...»

Στο Happy Day μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης αποκαλύπτοντας το σοκ που έπαθε μαζί με την σύζυγο του επιστρέφοντας στο σπίτι του και βρίσκοντας το καμμένο πριν από μερικούς μήνες…

«Ήταν ηλεκτρολογικό πρόβλημα γιατί λείπαμε και δεν είχαμε ξεχάσει κάτι ανοιχτό. Εγώ είμαι άνθρωπος που όταν φεύγω διακοπές κατεβάζω γενικούς και τα λοιπά. Εκείνη ήταν η μόνη φορά που δεν κατέβασα γιατί λέω στην γυναίκα μου «έχουμε τόσα πράγματα στο ψυγείο, άστο όταν γυρίσουμε να τα βρούμε«. Η πυρκαγιά θεωρητικά ήταν μακριά από το υπνοδωμάτιο αλλά επειδή ήταν εφτά η ώρα το πρωί θα κοιμόμασταν, και θα μπορούσαμε να έχουμε πεθάνει στον ύπνο μας από τον καμπνό. Βρήκαμε όλο το σπίτι μαύρο, ακόμα και τα σημεία που δεν κάηκαν, γιατί τα πρόλαβε η πυροσβεστική, ήταν μαύρα. Λες και είχαμε βάψει όλο το σπίτι μαύρο ή να χιόνισε μαύρο χιόνι»
Μπήκαμε μέσα, βάλαμε τα κλάματα γιατί ήταν ένα θέαμα σοκαριστικό. Να βλέπεις τις φωτογραφίες σου, τα παιχνίδια των παιδιών σου, τα ρούχα σου όλα σου τα πράγματα. Τα μόνα που σώθηκαν ήταν αυτά που είχαμε πάρει μαζί μας στις διακοπές. Μηδενίσαμε το κοντέρ πλήρως, δηλαδή από καινούργια σεντόνια, πετσέτες, ρούχα, μαχαιροπίρουνα πιάτα, χτένες, τα πάντα»!