Άση Μπήλιου: Η «ζόρικη» συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

"Οι περισσότεροι άντρες έχουν ταμπού με την αστρολογία και δεν είχα την προσδοκία να την αγκαλιάσει"

Η Άση Μπήλιου μετρά τηλεοπτικές συνεργασίες και καλείται να διαλέξει εκείνη που τη δυσκόλεψε περισσότερο . Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Hello” και τον Άρη Καβατζίκη χαρακτήρισε ως πιο “ζόρικη” συνεργασία εκείνη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το 2006 στον “Όμορφο κόσμο το πρωί”.

“Δεν ήταν ιδιαίτερα φιλικός προς την αστρολογία, αλλά με συμπαθούσε ως άνθρωπο. Το ίδιο κι εγώ εκείνον. Οι περισσότεροι άντρες έχουν ταμπού με την αστρολογία και δεν είχα την προσδοκία να την αγκαλιάσει”

Η “δύσκολη” αυτή συνεργασία όπως περιγράφει η αγαπημένη αστρολόγος στάθηκε αφορμή να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα της και να προχωρήσει σε δική της εκπομπή.

“Μ’έβαλε στη διαδικασία να σκεφτώ τι άλλο θα μπορούσα να κάνω για να νιώσω πιο δημιουργική. Έτσι, ήρθε η εκπομπή. Αν στη θέση του Γρηγόρη ήταν η Ελένη, που δείχνει τρομερό ενδιαφέρον για την αστρολογία μπορεί να μην έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να το σκεφτώ”

Η Άση Μπήλιου μίλησε μεταξύ άλλων, για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, ενώ δεν έκρυψε πως έχει απειληθεί η ζωή της τόσο από θέματα υγείας, όσο και από “αυτοκαταστροφικές ανοησίες” όπως αποκαλύπτει

“Έχει συμβεί δύο-τρεις φορές να απειληθεί η ζωή μου για διάφορους λόγους. Από θέμα υγείας, μέχρι αυτοκαταστροφικές ανοησίες που έκανα μικρότερη. Μερικές φορές παρ’ όλο που λέμε πως αγαπάμε τη ζωή μπορούμε να κάνουμε φοβερά αυτοκαταστροφικά πράγματα. Αν, λοιπόν, απειληθεί η ζωή σου, μαθαίνεις να την εκτιμάς διαφορετικά”