Αρχίζει η ΝΕΑ τουρκική σειρά του Mega – ΔΕΙΤΕ το πρώτο επεισόδιο!

Πότε είναι η πρεμιέρα και τι ώρα θα παίζει;

Το είχαμε γράψει πρώτοι πως το μεγάλο κανάλι δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και μετά το τέλος του «Μοιραίου Έρωτα», έχει αγοράσει τα δικαιώματα για μια τουρκική σειρά με θέμα έναν ακόμα απαγορευμένο έρωτα!

Ο πρωτότυπος τίτλος της είναι «»Bir Cocuk Sevdim», που σε ελέυθερη μετάφραση σημαίνει «Μου αρέσει ένα παιδί», όμως στην Ελλάδα θα προβληθεί με τον τίτλο «Το κορίτσι που αγάπησα». Η πρεμίερα της σειράς έχει οριστεί για την Τρίτη 27 Νοεμβρίου στις 17:00 το απόγευμα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Η Μινέ είναι το νεότερο μέλος μιας μεσοαστικής οικογένειας που ζει στην Κωνσταντινούπολη. Ο Σινάν είναι ο μοναχογιός μιας μεγαλοαστικής οικογένειας επιχειρηματιών. Μόλις αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο και ετοιμάζεται για τις μεταπτυχιακές σπουδές του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Μινέ και ο Σινάν, παρά τις ταξικές τους διαφορές, έχουν δώσει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Η αγάπη της Μινέ και του Σινάν έρχεται αντιμέτωπη με προκαταλήψεις και παραδόσεις αιώνων αλλά και με την οργή και το μίσος των δικών τους ανθρώπων. Ο πατέρας της Μινέ, Τουράν, είναι πιστός οικογενειάρχης, αγαπά πολύ και φροντίζει τη γυναίκα του, τον γιο του και τις δύο κόρες του, είναι, όμως, ευλαβικά προσκολλημένος στα αυστηρά ήθη και έθιμα της συντηρητικής τουρκικής κοινωνίας. Η τιμή και η υπόληψή του, αλλά και των μελών της οικογένειάς του, είναι πάνω και πέρα από όλα. Οι δύο νέοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις οικογένειές τους, οι οποίες θα προσπαθήσουν να ρυθμίσουν τη ζωή τους. Η αγάπη της Μινέ και του Σινάν θα σταθεί αφορμή για μια σειρά δραματικών γεγονότων που θα μετατρέψουν τις ζωές όλων σε εφιάλτη. Μπορούν να τα καταφέρουν ή θα μπλεχτούν στα γρανάζια των αυστηρών ηθών και εθίμων της πατριαρχικής οικογένειας;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEA τουρκική σειρά – Ποιά κανάλια δίνουν μάχη για να την αποκτήσουν;

Όταν ο Σουλεϊμάν και η Σιλά ήταν παντρεμένοι!

Αυτή είναι η ΝΕΑ τουρκική σειρά του MEGA!