Από τις 5 Μαρτίου «Ξυπνάμε Μαζί!» με τον Σπύρο Χαριτάτο

Σπύρος Χαριτάτος

Τα πρωινά του Epsilon αλλάζουν...

Ο Σπύρος Χαριτάτος έρχεται στα πρωινά του Epsilon. Από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου και κάθε μέρα «Ξυπνάμε Μαζί» στις 6.

Η ανακοίνωση του καναλιού

Το Epsilon TV ανατρέπει χωρίς συμβιβασμούς τα δεδομένα στην πρωινή ενημερωτική ζώνη με τη φιλική προτροπή… «ΞΥΠΝΑΜΕ ΜΑΖΙ!».

Από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου και κάθε μέρα από τις 06:00 έως τις 9:00 ο Σπύρος Χαριτάτος θα παρουσιάζει τις ειδήσεις, τα γεγονότα και τις εξελίξεις σε πραγματικό χρόνο και θα συνομιλεί απευθείας με τους πρωταγωνιστές.

Από το πλατό του Epsilon TV αλλά και μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας παρεμβαίνουν πολίτες και αρμόδιοι παράγοντες, δίνοντας έναν άμεσο και διαδραστικό χαρακτήρα στην ενημέρωση του κοινού.

Ο Σπύρος Χαριτάτος και μία έμπειρη και δυνατή ομάδα δημοσιογράφων και συνεργατών θα δίνουν παλμό και ένταση στο καθημερινό σας ξύπνημα.

Διαρκής καταγραφή και μετάδοση της επικαιρότητας, της ειδησεογραφίας, κάθε ενδιαφέρουσας πληροφορίας από την Ελλάδα και κάθε σημείο του πλανήτη θα περιλαμβάνονται στο πλήρες και πρωινό μενού των τηλεθεατών. Μαζί με ζωντανές συνδέσεις, ανταποκρίσεις, αποκλειστικές συνεντεύξεις, αποκαλύψεις, ρεπορτάζ και αποστολές στη χώρα μας και το εξωτερικό.

Δέσμευση της καθημερινής εκπομπής «ΞΥΠΝΑΜΕ ΜΑΖΙ!» είναι οι τολμηρές παρεμβάσεις δημοσιογραφικού και κοινωνικού χαρακτήρα με αποκλειστικό προσανατολισμό τη βελτίωση της καθημερινότητας των τηλεθεατών και ειδικά των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.  

Ο Σπύρος Χαριτάτος και η ομάδα του κάνουν πρεμιέρα στο πρόγραμμα του Epsilon TV τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 06:00.

«ΞΥΠΝΑΜΕ ΜΑΖΙ!». Η νέα πρόταση του Epsilon TV για όσα θέλουμε να αλλάξουμε στην τηλεοπτική πραγματικότητα. 

Η ψύχραιμη ενημέρωση που… αφυπνίζει ΕΡΧΕΤΑΙ με την υπογραφή του Σπύρου Χαριτάτου.

Γιατί οι συνήθειές σας αλλάζουν στο Epsilon TV!