Αλέκα Καμηλά: «Αν με ρωτήσουν τα παιδιά μου για τις γυμνές φωτογραφίες θα τους πω ότι …»

Το περιστατικό στην Αμερική που την έκανε να της «κοπούν τα πόδια»: «Ήμουν έγκυος στο δεύτερο παιδί...»

Η Αλέκα Καμηλά που φέτος απολαμβάνουμε σε ρόλο παρουσιάστριας στην απογευματινή ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha «Όλα Παίζουν» μίλησε στο περιοδικό YOU για τα χρόνια στην Αμερική και περιέγραψε ένα περιστατικό με θαυμάστρια του συζύγου της που την έκανε να αισθανθεί άσχημα.

«Παλιότερα, στην Αμερική είχα σκάσει! Ο τρόπος που εκδηλώνονται οι Αμερικανίδες είναι τρελός! Ορμούσαν, στήνονταν έξω από το σπίτι… Θυμάμαι ένα περιστατικό. Ήμουν έγκυος στο δεύτερο παιδί. Ήταν Πρωτοχρονιά και είχαμε βρεθεί σε ένα κάλεσμα. Φεύγοντας περιμένουμε έξω και έρχεται μία «γυναικάρα» μαζί με τη φίλη της – επίσης «γυναικάρα» – και εγώ σαν το μπαλόνι δίπλα! Τον κοιτάζει μέσα στα μάτια και του λέει: «Τι είναι αυτή δίπλα σου;» Εκείνος δεν μίλησε, ντράπηκε. Σου λέει θα γίνει μαλλιοτράβηγμα! Και συνεχίζει και του λέει: «Δεν πας να την αφήσεις σπίτι να βγούμε;» Μου κόπηκαν τα πόδια αλλά τι να κάνω! Εκείνος δεν έδωσε σημασία.

Η παρουσιάστρια αναφέρεται ακόμα στο πως έχει διαχειριστεί τις γυμνές φωτογραφίσης που έχει κάνει ως μοντέλο σε σχέση με τα παιδιά της: «Τα παιδιά μου κατά καιρούς, επειδή έχω τέτοια books στο σπίτι, τα έχουν δει, οπότε δεν έχουν την περιέργεια. Έχουν παίξει, έχουν φάει πάνω στις φωτογραφίες. Αν με ρωτήσουν θα τους πω ειλικρινά ότι ήταν δουλεια.»