Zappit

The Voice: Ποιους κράτησε το κοινό; Ποιους διάλεξαν οι coach;

Δείτε όλα όσα έγιναν στο 3ο live του The Voice και όλες τις ερμηνείες των διαγωνιζομένων!

Στο 3ο live του Τhe Voice διαγωνίστηκαν 4 παίκτες από την κάθε ομάδα. Το τηλεοπτικό κοινό ψηφίζοντας μέσω τηλεφώνου επέλεγε δύο παίκτες από το κάθε team για να τους ξαναδούμε στο 4o live, ενώ ο coach είχε τη δυνατότητα να κρατήσει μονάχα έναν από τους δύο που απέμεναν.

4 παίκτες αποχώρησαν και άλλοι 12 συνεχίζουν το επόμενο live που θα είναι την Κυριακή του Πάσχα!

Δείτε όλα όσα έγιναν στο 3ο live του The Voice και όλες τις ερμηνείες των διαγωνιζομένων!

01:22 Ο Γιώργος Λιάγκας παίρνει τα αποτελέσματα για την ομάδα της Μελίνας στα χέρια του. Το κοινό κρατά στα live του talent show την Αίμιλη Χαραλάμπους και την Άννα Μαρία Μπιλίδα, ενώ η Μελίνα Ασλανίδου επιλέγει να συνεχίζει μαζί της ο Βασίλειος Χατζηπαρτάλης.


//www.youtube.com/embed/fuPN31r3IE8 

01:10
Η Αίμιλη Χαραλάμπους είναι η τελευταία διαγωνιζόμενη για το αποψινό The Voice. Τραγουδά το «Πάρτυ» και οι κριτές έχουν μόνο καλά λόγια να πουν.
//www.youtube.com/embed/uRlUZIv7nOU

01:03
Η Ιφιγένεια Άτκινσον μας τραγουδά… «Domino» και δέχεται καλά σχόλια από τους κριτές. Και ο Γιώργος Λιάγκας δέχεται τη σπόντα του Ρέμου…

//www.youtube.com/embed/kNZED7Pq2LM 


00:48
«Φίλα με ακόμα» τραγουδά ή Άννα Μαρία Μπιλίδα και κερδίζει τα φιλιά της Μελίνας Ασλανίδου και τον τίτλο της πιο καλοντυμμένης παίκτριας από τη Δέσποινα Βανδή. Εξάλλου ήταν ασορτί με τον Γιώργο Λιάγκα!

//www.youtube.com/embed/VCl5ze9jGuE 

00:43
Ο Βασίλειος Χατζηπαρτάλης διαγωνίζεται με το «Δεν είμαι άλλος» και οι coach βρίσκουν πως είναι η καλύτερη του εμφάνιση μέχρι στιγμής.
//www.youtube.com/embed/xM4OHshja_0

00:40 Τελευταία ξεκινά να διαγωνίζεται η ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου: Βασίλειος Χατζηπαρτάλης, Άννα Μαρία Μπιλίδα , Ιφιγένεια Άτκινσον και Αίμιλη Χαραλάμπους.

00:35 Το κοινό ψήφισε και κράτησε στα live του The Voice τον Στέλιο Μαγαλιό και την Μαρία Έλενα Κυριακου. Η Δέσποινα Βανδή με δυσκολία αποφάσισε να μείνει η Κατερίνα Λιόλιου και έτσι ο Δημήτρης Φουρναράκης αποχώρησε από το show.

 


//www.youtube.com/embed/-9o7PWP8DAw 

23:45
Ο Στέλιος Μαγαλιός συνεχίζει την ροκ παράδοση που ξεκίνησε στο The Voice με το τραγούδι «Cat People (Putting Out Fire) και εισέπραττει θετικά σχόλια από τους coach.

//www.youtube.com/embed/RxyV4bq_nsU 

23:40
Επόμενοι στη διάθεση του κοινου ο Στέλιος Μαγαλιός, η Κατερίνα Λιόλιου, ο Δημήτρης Φουρναράκης και η Μαρία Έλενα Κυριακού από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή.

23:22
Ο Γιώργος Λιάγκας παίρνει στα χέρια του τον φάκελο με τα αποτελέσματα για την ομάδα του Αντώνη Ρέμου. Το κοινό δείχνει για ακόμα μία φορά την προτιμησή του στον Άλεξ Οικονόμου, δίνοντας του το εισιτήριο για το 4ο Live. Μαζί με τον Άλεξ περνά και ο Λευτέρης Κιντάτος και ο Αντώνης Ρέμος ξαφνιάζεται και βρίσκεται σε δύσκολη θέση με την απόφαση που πρέπει να πάρει. Τελικά επιλέγει την Τζωρτζίνα Καραχάλιου για να συνεχίσει στο The Voice. 

23:10
Η εκρηκτική Τζωρτζίνα Καραχάλιου μας τραγουδά «It's a man's world» και η Δέσποινα Βανδή βρίσκει την ερμηνεία… οριακή. Οι υπόλοιποι coach θα συμφωνήσουν μαζί της στη συνέχεια.

//www.youtube.com/embed/DGrFk_d2uFQ 

23:06
Μετά από τις «πιέσεις» που δέχτηκε η Δέσποινα Βανδή από τον Γιώργο Λιάγκα σηκώνεται όρθια για να φανεί το υπέροχο φόρεμα της! Ο Μιχάλης Κουϊνέλης… τρελαίνεται και το κάνει και αυτός! Και οι δύο πάντως ξεσηκώνουν με τον τρόπο τους το κοινό!

23:01 

Ο Δήμος Μπέκε βγαίνει στη σκηνή καθισμένος μπροστά στο πιάνο παίζοντας το «Ένα τραγούδι ακόμα» σε στίχους και μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και έχει ένα μικρό ατυχηματάκι με το μικρόφωνο, που αρχισε να κατεβαινει…

//www.youtube.com/embed/5NDUZJIrxr8 

22:45
Ο Άλεξ Οικονόμου είπε «Over my Shoulder» και ο Αντώνης Ρέμος τον χαρακτήρισε το απόλυτο pop voice της Ελλάδας!

//www.youtube.com/embed/YHkpblmG-0c 

22:29
Ο Λευτέρης Κιντάτος μας τραγουδά «Θες», ένα τραγούδι που έχει ερμηνεύσει ο Δημήτρης Μητροπάνος και ο coach του λέει τα καλύτερα.

//www.youtube.com/embed/uK9S6eUjLME

22:35 

Η Ομάδα του Αντώνη Ρέμου αναλαμβάνει δράση: Λευτέρης Κιντάτος, Άλεξ Οικονόμου, Δήμος Μπέκε, Τζωρτζίνα Καραχάλιου.

22:21
Ο Γιώργος Λιάγκας παίρνει στα χέρια του τον φάκελο με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού. Ο κόσμος στήριξε με την ψήφο του την Αρετή Κοσμίδου και τον Γιουρι Μελικοβ που πέρασαν απευθείας στο 4ο live. Ο Μιχάλης επέλεξε να κρατήσει στο σόου τον Παναγιώτη Βιντζηλαίο γιατί είναι «σταθερός σε κάθε εμφάνισή του».
//www.youtube.com/embed/lj_jJy9f2mM

22:10
Ο Γιούρι Μελικοβ ξεσηκώνει με το ρυθμικό κομμάτι «She's a lady» και εισπράτει πολλά μπράβο για την ερμηνεία του.
//www.youtube.com/embed/1ubGsYlG2no

22:02
Η Αρετή Κοσμίδου με το «Little Talks» ξεσήκωσε το κοινό . «Με την Αρετή τρελαίνομαι, δεν έχω τίποτα να πω» είπε ο coach της που λίγο αργότερα δέχτηκε και τα συγχαρητήρια του Αντώνη Ρέμου για το κομμάτι που της έδωσε, το οποίο κατά κοινή ομολογία το έκανε δικό της. Δείτε ΕΔΩ τα σχόλια των coach για την Αρετή!
//www.youtube.com/embed/9lfFVhWkYO4

21:45
Ο Τάσος Παναγιωτόπουλος ανεβαίνει στη σκηνή με το τραγούδι από το συγκρότημα Μέλισσες «Σαν Σκια» και ο coach του δηλώνει δικαιωμένος…
//www.youtube.com/embed/O5nFV8WrUOI

21:38 Ο πρώτος διαγωνιζόμενος που μας δείχνει τις δυνατότητές του απόψε και στοχεύει στις ψήφους του κοινού είναι ο Παναγιώτης Βιντζηλαίος που στάθηκε στο ύψος του και δεν επηρεάστηκε από την «Dirty Diana» που υποδύονταν οι χορεύτριες τριγύρω του… Τα σχόλια που παίρνει από τους coach είναι κολακευτικά.

//www.youtube.com/embed/m5qxrsuszy4

21:34 Απόψε πρώτη διαγωνίζεται η Ομάδα του Μιχάλη/Stavento: Παναγιώτης Βιντζηλαίος, Τάσος Παναγιωτόπουλος, Αρετή Κοσμίδου και Γιουρι Μελικοβ.


21:25
Ο Γιώργος Λιάγκας μας θυμίζει ποιοι παίκτες συνεχίζουν…

21:21
Το The Voice ξεκινά με τη Μελίνα Ασλανίδου επι σκηνής να μας τραγουδά «Αχ κινδυνεύω» από τον καινούριο της δίσκο με το όνομα «Μελίνα».