Η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της σχολίασαν σήμερα, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2026, τις δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη για την γιατρό της Καρνεάδου και οι οποίες σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.
«Έχει γίνει αυτό το γνωστό “να τον κρεμάσουμε, να τον λιθοβολήσουμε”», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά τις δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη.
Η Σίσσυ Χρηστίδου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εγώ το καταλαβαίνω, γιατί όλο αυτό μπορεί να ακούστηκε αμήχανο, αλλά διαφωνώ έτσι κι αλλιώς με αυτό το σύσσωμο cancel, δηλαδή… πάμε να τον πετάξουμε στην πυρά κλπ… Έτσι κι αλλιώς διαφωνώ σαν στάση, ό,τι κι αν έχει γίνει.
Το βρίσκω πάρα πολύ άστοχο, αλλά αισθάνομαι ότι έκανε μια τοποθέτηση όπως θα την έκανε σε μια παρέα, μέσα από το πρίσμα του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Δηλαδή, δεν σκέφτηκε εκείνη την ώρα αυτό που ίσως οι άνθρωποι που είναι πιο συχνά στην τηλεόραση, να περάσουν από ένα πρίσμα».
Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε επίσης: «Καταλαβαίνω γιατί υπήρξαν αντιδράσεις, αλλά κι αυτό που γίνεται, είναι ακραίο. Δηλαδή, δεν τολμάει άνθρωπος να μιλήσει».
