Φιλιππίδης: Θα έκανα κι εγώ αυτό που έκανε η Βίσση

Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλάει για το rockumentary της Άννας Βίσση και αποκαλύπτει...

Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης και αφού πρώτα μίλησε για το 50-50 -ξεκινούν τα γυρίσματα την επόμενη Δευτέρα και θα το δούμε, μάλλον, στις 15 Ιανουαρίου- κλήθηκε να σχολιάσει το “Όσο έχω Φωνή”. Το reality της Άννας Βίσση έχει προκαλέσει πολλά σχόλια, θετικά και αρνητικά. Ο ηθοποιός κατέθεσε τη δική του άποψη, αποκαλύπτοντας παράλληλα, πως πριν από ένα χρόνο συζητούσε και ο ίδιος να κάνει κάτι παρόμοιο.

“Μου άρεσε πάρα πολύ! Επειδή δεν το έκαναν οι άλλοι και το έκανε αυτή είναι ανήθικο; Ήταν κάτι που σκεφτόμουν κι εγώ ότι θα είχε ενδιαφέρον να το έκανα. Πέρυσι συζητούσα με ένα σκηνοθέτη να το κάναμε μαζί”.

Απομυθοποιήθηκε η Άννα Βίσση;

“Αυτό που είδα με την Βίσση -όχι μόνο δεν την απομυθοποίησα- με έκανε να ξαναθυμηθώ και την παλιά Άννα”.

Για την παλιά της σχέση με τον Αντώνη Σαμαρά

“Ακυρώνουμε το παρελθόν μας επειδή ο συγκεκριμένος άνθρωπος τυχαίνει να είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Δεν το καταλαβαίνω”.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Ρούλα: Η Άννα δεν ξεπουλάει τη ζωή της

Η σκληρή απάντηση της Άννας Βίσση για τα αρνητικά σχόλια

Η τηλεοπτική πρεμιέρα της Άννας

Η τρυφερή Άννα και η αληθινή Βίσση

Γκλέτσος: Έχω πέσει κι εγώ στα πατώματα για την Άννα!

Λιβιεράτος: Προτιμώ να βάζω για ύπνο τα παιδιά μου την ώρα του “Όσο έχω Φωνή”

Η Άντζελα σοκάρεται με το ριάλιτι της Άννας!

Related news