Zappit

Δημήτρης Παπανώτας για Ηλία Βρεττό: «Δεν είναι πάνω του, βρήκαν 50 και τελικά διάλεξαν έναν»

"Θέλω να ενημερώσω τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης ότι υπάρχουν εκπομπές που είναι πάνω στον παρουσιαστή, όπως της Ελένης η εκπομπή ήταν πάντα επάνω της και υπάρχουν concept που αναλαμβάνεις να τα παρουσιάσεις και δεν είναι επάνω σου" ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Ηλίας Βρεττός ότι το «Πιο Μεγάλη Παζάρι» είναι πάνω του σχολίασε με καυστικό τρόπο ο Δημήτρης Παπανώτας στο Happy Day.

«Θέλω να ενημερώσω τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης ότι υπάρχουν εκπομπές που είναι πάνω στον παρουσιαστή, όπως της Ελένης η εκπομπή ήταν πάντα επάνω της και υπάρχουν concept που αναλαμβάνεις να τα παρουσιάσεις και δεν είναι επάνω σου, είναι το concept και έχουν βίβλο. Είναι ένα concept όπου είτε ήταν ο Βρεττός είτε ο Φραγκολιάς… Δεν το λες πάνω μου. Πάνω σου είναι θέλουμε την Μενεγάκη, την παίρνουμε στον σταθμό και φτιάχνουμε κάτι επάνω της.» είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Αυτό είναι ένα concept που έψαχναν να βρούνε έναν και βρήκαν 50 και τελικά διάλεξαν έναν. Εξηγώ ότι δεν είναι πάνω του» κατέληξε ο Δημήτρης Παπανώτας.