Zappit

Άρης Καβατζίκης σε Δανάη Μπάρκα: «Άφησα τη συνεργασία μου με τη Φαίη για να έρθω»

«Αν δεν ερχόσουν μετά από τόσα κατεβατά, θα σου έκανα μήνυση. Μα τω Θεώ, θα πήγαινα νομικά», είπε με χιούμορ η Δανάη Μπάρκα.

Τις δηλώσεις του Χρήστου Λούλη για τους ηθοποιούς που παρουσιάζουν εκπομπές έπαιξαν στο «Πάμε Δανάη». Ο Άρης Καβατζίκης εξέφρασε, γι’ ακόμα μία φορά, την άποψή του για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ μαζί με τη Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκαν στη δική τους συνεργασία αυτά τα τρία χρόνια.

Δ.ΜΠ.: Τι αγώνα έκανα εγώ για πάρτη σου; Μόνο φλέβες δεν έκοψα.

Α.Κ.: Βρε αχάριστο πλάσμα, εγώ εκείνο το καλοκαίρι δεν άφησα μια συνεργασία χρόνων, μια αγαπημένη μου παρουσιάστρια, τη Φαίη, για να έρθω γιατί σε πίστεψα; Και είπα θα πάμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό με αυτό το κορίτσι.

Δ.ΜΠ.: Αν δεν ερχόσουν μετά από τόσα κατεβατά, θα σου έκανα μήνυση. Μα τω Θεώ, θα πήγαινα νομικά. Με τόσα κατεβατά και τόσα τηλέφωνα, αν δεν έλεγες το ναι…

Ο Άρης Καβατζίκης είπε στη συνέχεια: «Καταλαβαίνω ότι οι ηθοποιοί περνούν δύσκολα, δεν είναι μια εύκολη δουλειά. Αλλά θέλω να καταλάβουν οι ηθοποιοί ότι κι εμείς οι δημοσιογράφοι δίνουμε έναν πάρα πολύ μεγάλο αγώνα. Αν ο δημοσιογράφος δεν έχει διέξοδο και στην τηλεόραση, αν αρχίσουν οι ηθοποιοί να καταλαμβάνουν όλα τα πόστα, τι θα γίνει; Αυτή η δουλειά θα εκλείψει;».