Κορυφή και μάλιστα σχεδόν με double score κατάφερε στην πρωινή ζώνη της Τρίτης (5/5) ο Γιώργος Λιάγκας. Το “Πρωινό” του ΑΝΤ1 έφτασε σε τέταρτο το 25% στο δυναμικό κοινό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στους μέσους όρους ήταν το μόνο με διψήφια νούμερα τηλεθέασης σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.
Πιο συγκεκριμένα, το “Πρωινό” συγκέντρωσε μερίδιο 17% έναντι 9% του “Super Κατερίνα” και του Buongiorno, ενώ “Πρωίαν σε Είδον”, Breakfast@Star και “Αταίριαστοι” “συναντήθηκαν” στο 7%. Ουραγός στο 5% το ΟΡΕΝ με το “10 Παντού”, που προχθές είχε τερματίσει πρώτο με 11%.
Μία μονάδα χώρισε ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1 από την κορυφή στο γενικό σύνολο (14,2% έναντι 13,2%), με τον Alpha να ακολουθεί στο 12,3% και το MEGA στο 11,6%. Διψήφια τηλεθέαση για τους Στραβελάκη-Καραμήτρου (10%) και χαμηλότερα Star (6,5%) και ΕΡΤ1 (5,6%).
Η τηλεθέαση αναλυτικά
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
Το Πρωινό – 17%
Super Κατερίνα – 9,1%
Buongiorno – 8,7%
Πρωίαν σε είδον – 7,1%
Breakfast@star – 7%
Αταίριαστοι – 6,9%
10 παντού – 5%
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
Αταίριαστοι – 14,2%
Το Πρωινό – 13,2%
Super Κατερίνα – 12,3%
Buongiorno – 11,6%
10 παντού – 10%
Breakfast@star – 6,5%
Πρωίαν σε είδον – 5,6%
*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.
