Real View

Τι τηλεθέαση έκανε το Real View στη θέση του Θανάση Πάτρα;

Νούμερα τηλεθέασης – «Πρεμιέρα» στη μεσημεριανή ζώνη του Open έκανε χθες, Δευτέρα 16 Μαρτίου, το Real View, που μετακινήθηκε εκεί από την prime time.

Στο πλαίσιο των αλλαγών που πραγματοποίησε το Open στο πρόγραμμά του, το Real View έφυγε από την prime time και πέρασε στη μεσημεριανή ζώνη και συγκεκριμένα στη θέση του Θανάση Πάτρα, ο οποίος με τη σειρά του πήγε Κυριακή βράδυ!

Πώς τα πήγε, όμως, το Real View, στην πρώτη του εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη;

Η εκπομπή του Open, λοιπόν, σημείωσε μέσο όρο 3,1% στο δυναμικό κοινό και 3,2% στο γενικό σύνολο.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Related news