- Ο 60χρονος επιχειρηματίας θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο - Συνελήφθη στο Κολωνάκι στα γραφεία της εταιρείας του - Είχε συλληφθεί ξανά στις 3/12 πάλι για χρέη αλλά αυτή τη φορά 1,5 εκατομμυρίων ευρώ
Δεν είναι η πρώτη φορά. Θα είναι η τελευταία; Μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να δει κανείς το γεγονός ότι o Λάκης Γαβαλάς συνελήφθη και πάλι για χρέη στο Δημόσιο.
Οι αστυνομικοί φόρεσαν χειροπέδες στον 60χρονο που αλλού; Στο Κολωνάκι. Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το Δημόσιο. Το ποσό είναι εκριβώς 7.597.233,96 ευρώ. Την προηγούμενη φορά που είχε συλληφθεί για χρέη στο Δημόσιο ήταν στις 03/12/2011. Το ποσόν τότε ήταν 1.480.000 ευρώ.
Άνδρες της οικονομικής αστυνομίας τον περίμεναν να βγει από νυχτερινό κέντρο και τον ακολούθησαν μέχρι το σπίτι του στο Κολωνάκι όπου και τον συνέλαβαν στις 5 τα ξημερώματα. Την επομένη αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους όπως και εκατοντάδες άλλοι επιχειρηματίες.
Διαβάστε ακόμα:
Δίδυμη πρόκληση για τους Fab 5! Ποια ομάδα νίκησε;
Λάκης Γαβαλάς: “Τρόμαξα όταν με συνέλαβαν”
Γαβαλάς: “Αφήστε με να διορθώσω τα λάθη μου”!
Το επεισόδιο του ” FAB5″ με τον Γιάννη Φλωρινιώτη
Γαβαλάς: Επειδή πουλάω Lifestyle δεν μπορώ να μείνω κλεισμένος σε ένα σπίτι
