Το Disney+ αποκάλυψε το επίσημο trailer της πολυαναμενόμενης σειράς All’s Fair, του Ryan Murphy.
Η σειρά κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 4 Νοεμβρίου με τα τρία πρώτα επεισόδια, αποκλειστικά στο Disney+, ενώ κάθε Τρίτη θα κυκλοφορεί νέο επεισόδιο. Το τέλος της σειράς θα προβληθεί στις 9 Δεκεμβρίου με διπλό επεισόδιο.
Ένα γυναικείο δικηγορικό γραφείο που αλλάζει τους κανόνες
Η πλοκή παρακολουθεί μια ομάδα γυναικών δικηγόρων που ειδικεύεται στα διαζύγια οι οποίες αποφασίζουν να εγκαταλείψουν μια ανδροκρατούμενη δικηγορική εταιρεία και να ιδρύσουν το δικό τους δυναμικό γραφείο. Έξυπνες, αποφασισμένες και με πολύπλοκες προσωπικές ζωές, αυτές οι γυναίκες διαχειρίζονται σκανδαλώδεις υποθέσεις, διαρροές μυστικών και συνεχώς μεταβαλλόμενες συμμαχίες, τόσο εντός όσο και εκτός δικαστηρίων.
Σε έναν κόσμο όπου ο έρωτας είναι πεδίο μάχης και το χρήμα μιλάει πιο δυνατά από το συναίσθημα, οι πρωταγωνίστριες του Murphy ξαναγράφουν το παιχνίδι της εξουσίας από την αρχή.
Ένα εκρηκτικό καστ κι η υπογραφή του Ryan Murphy
Η σειρά φέρνει μαζί ένα all-star cast: Kim Kardashian, Naomi Watts, Niecy Nash-Betts, Teyana Taylor, Matthew Noszka, Sarah Paulson και Glenn Close συνθέτουν την πιο πολυσυζητημένη ομάδα της σεζόν.
Δημιουργός, σεναριογράφος και executive producer είναι ο Ryan Murphy, γνωστός για σειρές-ορόσημα όπως American Horror Story, Glee και Feud.
Στην ομάδα παραγωγής συμμετέχουν επίσης οι Jon Robin Baitz, Joe Baken, Jamie Pachino, Lyn Greene και Richard Levine, ενώ executive producer και σκηνοθέτης είναι ο Anthony Hemingway (The People v. O.J. Simpson).
Η σειρά είναι παραγωγή των 20th Television και Ryan Murphy Television, με τις Kardashian, Watts, Paulson, Nash-Betts και Close να συμμετέχουν επίσης ως παραγωγοί.
Το Όλα επιτρέπονται κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 4 Νοεμβρίου στο Disney+.
credits φωτογραφιών: Disney+.